Categories
Corlicisime

Despre slăbit. Iar.

Pentru început, țin să spun că sunt o susținătoare înfocată a slăbitului sănătos. Cei care mă citesc știu asta. Am avut și eu kilogramele mele în plus, știu cum este. Însă eu am slăbit ușor, printr-o etapă firească prin care trecea organismul. După vreo doi ani în care am încercat cu flămânzeală/ eliminarea pâinii/ șmecherii de doi bani. Astea m-au lăsat cam aiurea cu organismul. Trebuie să mănânc bine, să fiu atentă la alimentație, pentru că trupul meu simte orice lipsuri. Iar asta este greu, pentru că sunt genul de om care are zile în care abia mănâncă, și zile în care te întrebi unde încape atâta mâncare.

Ca să nu mai spun cu ce cicatrici emoționale te lasă slăbitul aiurea! Eu sunt un om timid, liniștit. La vremea când am slăbit, făceam greșeala de a asculta cam tot ce spune cam toată lumea. Nu știu dacă știți, dar alimentația necorespunzătoare, te poate slăbi emoțional. Nu știu de la ce! Dar poate. Sau poate sunt eu singurul om care de când cu slăbitul, se luptă cu propria conștiință. Credeți-mă, sunt una din cele mai optimiste persoane pe care o veți cunoaște vreodată! Așa am fost crescută. Într-o familie modestă, care m-a învățat, poate fără să vrea, să mă bucur de absolut tot ceea ce este pozitiv în jurul meu. Să îmi adun energia din astfel de lucruri, de la persoane optimiste. Dar sunt momente în care se întâmplă câte ceva, iar conștiința mea e cea mai pesimistă entitate din Univers. Zile în care simt nevoia să plâng până îmi seacă lacrimile, și încă vreo două ore după aia! Zile în care încerc să mă controlez, așa că mai vărs o lacrimă, mai văd Anatomia lui Grey, mai intru pe aici și scriu, să scot cât mai repede amarul din mine. Și toate astea, de la fița din clasa a 8a de a încerca să fiu slăbănoagă! Crud nu? Și mai trist este că am realizat târziu ce se întâmplă.

 Pastile, sincer, nu am încercat niciodată. Și nici cocktailuri. Dar știu că există site-uri ca http://infit.ro/produse-de-slabit/ , ce prezintă diverse produse, și informații despre ele. Cum știu că oricât aș mânca ciuperci cu „nu luați așa ceva aiurea” cineva tot o să se gândească să calce pe bec, că nu știu ce zic, intrați acolo și informați-vă. Cum spuneam, eu am slăbit ușor, când am renunțat la luptă. Mă gândeam că voi fi veșnic grasă. Și am dat jos vreo 10 kilograme. Dar cum aveam 16, 17 ani, cred că a fost o fază de creștere, pur și simplu corpul se schimbase cât era nevoie, și a aruncat peste bord ce nu mai trebuia. Nu știu cum este să te chinui ani de-a rândul cu diete și programe și exerciții. Eu am încercat numai vreo doi ani și mi-a ajuns. Înțeleg frustrarea. Așa că vă spun numai să aveți grijă, să luați suplimente, nu prostii care înlocuiesc prânzul pe toată săptămâna și masa pe o lună! Să mâncați sănătos în continuare, că vă găsesc și vă bat dacă nu!

Sunteți cititorii mei dragi, vă vreau  fericiți în pielea voastră și sănătoși. Bine?

One reply on “Despre slăbit. Iar.”

[…] Sfaturi si diete de slabit corecte – inavata sa traiesti sanatos […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *