Categories
Guest Posts

Guest-post – Ghinioane teribile

Daca tot a trecut marti 13, hai sa vorbim despre superstitii. Si aici intra si acele ghinioane teribile, momente cand nu mai poti face nimic. Si cand exclami, descumpanit: asta a fost soarta.

Apropo, Emil Calinescu ma numesc, superstitiosul blogosferei.

Asadar, cateva exemple:

  1. Eram in liceu si m-a impresionat un exemplu. Cica era data de vineri 13. Si un nene decide sa stea acasa, sa nu se mai duca la munca. Sta el acasa, e intepat de o viespe si moare. Uneori deci nu te poti opune destinului.
  2. Alta data speciala este cica 29 februarie. Pentru unii. Unui tip I s-au intamplat urmatoarele: intai i-a murit un bunic, dupa 4 ani o bunica, dupa 4 ani inca o bunica si apoi ultimul bunic. Dupa inca 4 ani a murit el. Nu mai pe 29 februarie.
  3. Cel mai mare specialist in paranormal de la noi, Ion Tugui, a murit pe data de 20 februarie 2012.  Adica 20 02 20 02. Citit invers e la fel. Ora la care a murit se spune ca a fost 20:02. Raportul medicilor confirma partial: a murit intre ora cutare si ora cutare. 20:02 e in acel interval.  “Asta i-a fost soarta”.
  4. O familie a avut 3 copii. Toti 3 au murit la varsta de 13 ani. Erau nascuti la 1 an diferenta. Ambii parinti erau nascuti in data de 13. Numerologii au fost in imposibilitatea explicarii fenomenului. E un mit: cei nascuti pe 13 au noroc pe acea data. Se pare ca nu e deloc asa. La unii.

Ghinioane teribile se pot intampla oricand. Dupa cum vedeti, americanii au vineri 13, considerate mai ghinionista ca marti 13. Altii au ghinion pe 29 noiembrie. Altii au ghinion pur si simplu cand intalnesc cifra 13. Oare sa credem in coincidente?

Voua ce ghinioane teribile vi s-au intamplat si pe ce data?

Salutari SUPERSTITIOASE tuturor cititorilor acestui blog si va astept si pe blogul meu cu un guest-post , sa speram norocos.

Ps: Daca nu dai mai departe acest articol catre 13 persoane, vei avea parte de ghinioane teribile timp de 13 ani, 13 saptamani si 13 zile. La fel se va intampla si daca ma vei injura in acest articol. Sa nu zici ca nu te-am avertizat.

One reply on “Guest-post – Ghinioane teribile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *