Categories
Eveniment

Reloaded Smile in Open Pub

Reloaded Smile in Open Pub este un eveniment dedicat copiilor de la Așezământul Social Sfinții Arhanghel “Mihail și Gavriil”, din comuna Slobozia de Giurgiu. Va avea loc pe 4 decembrie, în…Open Pub. Începând cu orele 20.30. Intrarea costă de la 10 lei la cât vă lasă pe voi inima. Banii vor merge la micuți.

Evenimentul va fi prezentat de Chinezu, pe care l-am cunoscut ieri și urmează să vă povestesc despre asta. Vor mai fi acolo: Claudiu Diac, artist, Eduard Andrei, primul ventriloc român, The Speakers și Gogu Neagoe, caricaturist, care va oferi….caricaturi.

Bianca Banica și Alexandra Blas   ne vor îndulci cu prăjiturele făcute de mânuțele lor.

Luni, voi avea interpretare. Cu discursuri despre Sărbători, și obiceiuri legate de asta. Și undeva, în comuna Slobozia de Giurgiu, există 5 mame, 14 băieței și 15 fetițe, la adăpost de violența în familie. Oameni care au trecut prin multe. Foarte multe! Cum pot eu, om care știe ce înseamnă greul, dar care a crescut într-o familie minunată, să vorbesc despre Moș Crăciun și tradiții fără să mă gândesc la asta? Cum?

Nu prea pot, sincer. Sunt studentă, ca mulți dintre voi. Nu am cine știe ce bani. Dar 10 lei?

10 lei, la mine în casă, înseamnă așa:

– un pachet de țigări

– 5 kilograme de cartofi

– 10 pâini

– 3 cutii de lapte

– un kilogram de aripioare de pui

– o ciorbiță făcută cu strictul necesar

– câteva călătorii RATB sau METROREX

Nu stau să le înșir pe toate, dar cred că nu murim fără ce am enumerat mai sus, în minus din provizii, vreo două zile. Nu când cei 10 lei ai mei se pot aduna la cei 10 lei aduși de alți 54 de participanți și 54 potențiali.

ÎMPREUNĂ îi putem face pe oamenii ăia să uite de suferință. Măcar de sărbători.

La 20.30 eu voi avea curs, dar sper să ajung după. Dacă vreți să veniți, aveți detalii pe Facebook: https://www.facebook.com/events/139802102834832/ .

5 replies on “Reloaded Smile in Open Pub”

Adevarul este ca foarte putini oameni se mai gandesc si la cei care au intr`adevar nevoie de sprijin, mai ales cand de sarbatori, toti se chinuie sa`si faca rezervare prin cine stie ce locatii, planuri, cadouri, etc. uitand astfel de cei pentru care Craciunul nu este nimic altceva decat o simpla zi ca si toate celelalte!

[…] claudiatocila.ro, sorin.rusi.ro, dontbringaroundacloud.wordpress.com, obratila.ro, alucianna.ro, smileydreamerscorner.ro, floreacristian.ro, roxy-guzzy.info, frommonawithgloss.ro, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.