Categories
Corlicisime

Sub lupa lui Ciprian, moi!

Azi am intrat sub lupa lui Ciprian, având, se pare, onoarea de a fi prima victimă. I-am cerut zilele trecute o impresie, și, ca să nu înșire în ferestruica de Facebook, mi-a făcut cadou un articol. Îmi face și reclamă cu ocazia asta.

Ciprian e băiat bun, să știți, chiar dacă te face să crezi contrariul când își dă singur like pe Facebook. Nu vorbește dacă nu are cu adevărat ceva de spus, iar asta este lucru mare. Ne-am cunoscut la Ateliere, și mi-a părut tare isteț.

Inițial, am vrut să comentez la postare, dar erau multe de zis, așa că împart cu voi dreptul la replică.

Zice că îi place conținutul, originalitatea și faptul că blogul mă reprezintă. La calitatea articolelor, a dat exemplu articolul cu #ReloadedSmile, semn că apreciază și el faptul că nu vă îndemn la fapte bune aiurea. Ciprian, să știi că eu aici nu îmi pun cititorii să doneze dacă eu nu donez, și nici să susțină ceva ce eu nu susțin. Nu pot! Vreau să fiu un exemplu când îndemn lumea la ceva.

Nu îi place noua temă. O să mă întorc la cea veche, promit. Faza e că mă trosnise Spiritul Crăciunului mai deunăzi, și cum nu am găsit teme pe gustul meu, am luat The Polar Express, doi, trei fulgi de nea, si gata tema! Dar nu e permanent, stai liniștit!

Îmi place mult că prin ceea ce ar vrea el să corectez sau prin sfaturi, îmi confirmă că sunt necesare lucruri pe care doream să le fac: implicare offline, articole despre traduceri și ce învăț la master, schimbarea motto-ului.

Nu știu cu ce o să schimb motto-ul, dar o să se schimbe. Nu neapărat că e cam „piți”. Ci pentru că am trecut la alt nivel cu blogul. Am evoluat, sau cel puțin așa îmi place să cred. Am conținut mai matur, mai informativ. „Între copil și femeie” îndeamnă la visare, nu credeți?

Acum, curiozități de-ale lui la care vreau să răspund:

– să știi că mie îmi aduce ceva trafic butonul de merite

– l-am descoperit pe Cristian recent, îl cunosc personal, dar nu am stat la povești; te asigur că îl admir, și știu cât am de învățat de la el

– am scăpat de păcătosul de subsol, sărna de atenționare

– o să fac tot posibilul să fiu mai activă offline- să mă tragi de mânecă dacă nu fac așa

Acestea fiind spuse, mulțumesc încă o dată! Îmi prind bine sfaturile tale! Dacă mai dorește careva să mă ia la puricat, mă găsiți aici. Am pagină de Contact, și toate cele!

 Dacă vreți o părere de la don` Ciprian, dați un mail pe Contact, zic eu. Când are timp, cred că o să vă ajute!

One reply on “Sub lupa lui Ciprian, moi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *