Categories
Corlicisime

Pariuri și cumpărături pe net

Vorbeam mai demult despre pariuri pe internet. Pe la mine prin casă pariurile nu sunt chiar o temă tabu. Aud de ele ba de la frate, ba te la prietenul uneia dintre colegele de apartament. Bineînțeles, practică pariuri sportive. Nu de alea electorale și ce am mai văzut pe la știri  în ultima vreme.

Și merg mereu la săli de pariuri, sau la săli de jocuri. Eu știu că există și pariuri online, și că există și oameni care practică așa ceva.

Cred că este ca și cumpărăturile pe internet treaba asta. Eu am cumpărat de pe net cosmetice. Și consider că se aseamănă cele două, în sensul că nu faci activitatea fizic. Și ca orice treabă în online, este una în care trebuie să ai grijă cum investești.

De exemplu, eu nu aș paria de pe un site de care nu am auzit nimic, niciodată.

Înainte să îmi fac cont, aș căuta informații pe internet, recenzii ale utilizatorilor, chestii de genul. Este bine să știi cam ce așteptări trebuie să îți faci de la un produs, sau de la un pachet de servicii. Despre bet365 de exemplu, cred că ați găsi informații destul de ușor.

Ultima regulă de care țin eu cont pe net: citiți termenii și condițiile!!!! Lăsați naibii lenea! Mai ales când vă prindeți urechile cu un cont în care urmează să bagați bani. Trebuie să știți cum puteți scoate banii ăia la un moment dat, în ce condiții puteți renunța la cont, ce date sunt necesare platformei și de ce, cât de bine vă sunt protejate informațiile. Politica de confidențialitate este sfântă.

Cam astea ar fi sugestiile mele. Voi cum stați cu experiența la astea? Aveți ceva de adăugat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.