Categories
Corlicisime

Ce ești? Ce faci?

Blogging-ul devine deja ocupație în țărișoara asta. Lucru foarte bun de altfel. Nu spun că e cazul să ne credem toți bloggeri, sau specialiști în site-uri. Doamne ferește! Spun că asta ne ajută să ne promovăm.

Mai ales dacă ai o companie, dacă oferi un serviciu, dacă ai, știu eu, magazin, restaurant, cafenea. Trăim vremuri de criză cică. Dacă vrei ca lumea să vină la tine, trebuie să te prezinți cum trebuie. Cei de la auto service Arad de exemplu. Oamenii oferă servicii auto. Acum, proprietarul de mașinuță se întreabă: ok, dar ce servicii? Cât mă costă? Cum dau de oamenii ăștia?

În epoca tehnologiei (carevasăzică asta pe care o trăim) puțini își mută fundul la un sediu aflat cine știe unde, să afle ce avantaje au dacă vin la tine. Ori le este lene, ori le este rușine. Nu vor să vină, să constate că nu își permit ce ai tu să oferi sau vor mai mult, și să plece rușinați. Ori asta, ori este mai simplu să vadă pe net și să meargă la sigur.

Dacă ai site, intră omul, vede că ai servicii de reparații, tinichigerie, vopsitorie și mai știu eu ce, se uită la câteva prețuri, caută impresii despre firma ta pe bloguri de profil și gata.

O simplă pagină de Facebook nu o să ajute niciodată să expui toate astea. Zic și eu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *