Categories
Corlicisime

Of tinerețea!

La noi în casă a fost mare petrecere de Revelion. Am fost o adunătură de oameni nebuni și cuminți, care au petrecut zdravăn, cu binecuvântarea vecinilor și toate cele.

La mine și la frate-meu a venit tata, iar la una din colegele de apartament sora. Au venit, bineînțeles, și iubiții fetelor. Restul, tovarăși. Revelionul, adică miezul nopții, ne-a prins împărțiți. Fratello și una din fete jos, la grătărel, iar eu, cu cealaltă colegă de apartament, în casă. Am cântat Happy New Year, the Final Countdown, Ca la 20 de ani și La Mulți Ani până ne-a pierit glasul, și am jucat sârbe oltenești cu mare foc. A fost superb! Nu m-am distrat așa de foarte mult timp! Am cunoscut câțiva oameni, am mâncat foarte bine, am și băut foarte ok. Pentru 50 de lei cât am pus fiecare, chiar am făcut un revelion foarte fain. Că am stat toată ziua să facem gustărele, este partea a doua. Iar faptul că ne-am aranjat pe absolut ultima sută de metri, și că ne terminam toaleta în timp ce soseau oaspeții, este partea a treia. Victime colaterale! Am fost 4 fete, care au împărțit cu succes baia și ținutele, în aceeași cameră, fără să le vină să se omoare sau măcar să se certe! Am făcu duș contra cronometru, fără să ne strângem de gât pentru care stă mai mult! Putem cuceri lumea de acum!

Și, într-un final, mi-am amintit de tinerețe. Sora colegei de apartament studiază la Sibiu. Ce faine erau vremurile când, la început de vară, în loc să învățăm, eu și o fostă colegă făceam mici excursii pe acolo! Și ce departe par acum, după nici 2 ani. Ce frumos era Oldies, și ce bună înghețata mâncată dimineața pe răcoare și picior de plecare…că na, eram originale! Numai vara puteam merge la munte!

Poate ne întâlnim și iarna asta. Găsim o ofertă ceva pe www.cazarepelitoral.ro, și mergem la mare. Așa, de-ale naibii!

Lupule, știu că citești! Te-ai băga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *