Categories
Corlicisime

Ecran tactil?

Ce o fi fost în capul meu când m-am înrolat în Blog Wars, nu știu de nici o culoare! De prima probă nu am avut timp neam, așa că o scriu amu, pe ultima sută de metri. Sper doar să îmi meargă ceasul sincron cu al războiului.

Prima probă mă întreabă ce cred eu despre ecranul tactil la laptop. Sincer, mi se pare al dracului de util! Dacă tot aveam touch pad, de ce nu am avea și touch screen? Ar fi mult mai simplu să pui dejtu unde ai treabă. L-ar putea folosi și cineva proaspăt despărțit de mouse! Știm cu toții că ăi ca mine, mai înapoiați tehnologic, se obișnuiesc cu touch pad-ul abia după câteva minuțele. Ca să nu mai spun de instinctul dusului mâinii la mouse.

Asus VivoBook are astfel de ecran se pare. Nu știu, nu am văzut, nu am încercat. Dar mi se pare că unește noțiunile de tabletă și laptop. Tableta, cât de comodă de folosit ar fi, nu are pe ea ce are je nevoie: un Office, un Paint, o atenție, o măceașă.

Plus că stau și mă gândesc ce tare ar fi un laptop pe ecranul căruia să desenezi cu degetul! Că eu al naibii de greu folosesc Doodle de pe pad când mă joc cu careva pe mess.

Sau ce fain ar fi să adaug imagini în Word sau pe blog numai alegând din opțiuni ca pe tabletă!

Știu, sunt leneșă uneori! Dar mie chiar mi se pare mai util ecranul tactic decât touch-padul. Sau mouse-ul. Să nu mai stau să dau scroll chinuind la bară sau la rotița de „șoricel”…awwwww!!!! Me wants it!

Mi-ar plăcea un astfel de ecran pentru maleabilitatea sa, și motive banale, ca cele de sus. Nu sunt vreo pasionată de tehnologie, nu mă pricep la de astea.

Iar acest articol a fost scris în cadrul blogwars.ro.

2 replies on “Ecran tactil?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.