Categories
Corlicisime

Ah, moda

Ce mai înseamnă, în ziua de azi, să fii la modă?

Mă întreb și eu așa, de nebună, că în pas cu moda nu voi fi niciodată. Mai citesc și eu ici-colo câte un blog, mai văd ce e „in trend”, îmi mai place câte o idee, o folosesc. Dar nu voi fi niciodată la curent cu absolut tot ce se întâmplă în marea și fascinanta lume a modei. Nici nu aș ști cum să combin toate stilurile alea.

Eu una, sunt mai casual de felul meu, deși arăt foarte bine în ținute elegante. Îmi plac piesele vestimentare simple, fără branduri, care nu necesită mare pricepere pentru a le asorta. Încerc să combin cât mai puține lucruri, ca să nu risc nimic. După accesorii nu mă prea omor, iar atunci când totuși le port, am grijă să fie în ton cu machiajul.

In rarele ocazii când ies în club, port ținute cât mai simple, ca rochițe precum cele de aici, sau ținute, din nou, casual, care să nu fie riscante. Ori asta, ori conving lumea să mergem la karaoke. Chiar dacă eu cânt cât se poate de fals.

Ce-i drept, dacă nu riști, nu câștigi. Dar cum moda nu este un domeniu la care să mă pricep, și nici nu vreau să mă pricep, aleg să nu risc totuși.

Din punctul meu de vedere, dacă o fată are grijă de ea, și are ceva bun gust când își alege îmbrăcămintea, nu are nevoie de cine știe ce cunoștințe tehnice. La urma urmei, less is more, vorba poetului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.