Categories
Corlicisime

Vreau și eu

O să vă tâmpesc zilele aste cu întrebările, dar asta e viața. Așadar, știe cineva de ce trebuie ținut cont când cumperi un robot de bucătărie?

M-am uitat prea mult la Jamie Oliver și la Aaron Craze, iar nebuneala aia de „food processor” pare a fi unealta cea mai importantă în bucătărie, după aragaz. Ce au ei pe acolo toacă, macină, feliază, strivește, etc, etc, etc. Nu mă mai satur să mă uit la câte face!

Am văzut că uneltele de genul nu sunt ieftine, mai ales dacă vreau ceva de calitate, care să facă toate chestiile la care visez. M-am uitat pe aici și mi-am făcut o idee. Și vreau unul de ăla care să îmi poată pasa fructele până la stadiul de smoothie( am găsit niște rețeteeeee).

Nu am de gând să mă fac chiar bucătăreasă, nu m-am domesticit chiar atât de tare. Dar îmi place să experimentez în bucătărie, și o sculă în plus, mai ales când face de toate, va fi bine venită. Am deja blender din acela de mână, dar în afară de sosuri si cîteva tipuri de piure, nu pot face prea multe cu el. Nici nu pasează tot ce ai nevoie, din cauza dimensiuniloe mici ale lamelor și a spațiului de după ele. Este, oricum, interesant să lucrez cu el. Am visat și la blenderul acesta o vreme, până mi-am luat inima în dinți și l-am achiziționat.

Mi se pusese pata și pe roboțel de mult, dar mi s-a mai potolit avântul când mi-am luat instrumentul de care tocmai am vorbit.

Și, cum de vreo două săptămâni mă uit cam în fiecare zi la FoodTube, revâd rețetele alea la care Jamie aruncă câte ceva în food processor, cum îi spune el, și se mai învârte prin bucătărie, mai umblă în oală, se mai întoarce la ingredientele care se mărunțesc, mai condimentează, mai gustă, mai pornește aparatul. Și mi-am amintit că am și eu nevoie de așa ceva…

La urma urmei, trebuie să îmi fac și eu câte un cadouț din când în când, nu?

2 replies on “Vreau și eu”

Nu mai tot multumi! Ai muncit, si meriti! Respect toti finalistii, ati ajuns unde eu nu am putut ajunge. Bravo voua! La mai mare! Aiurea ca tot trebuie facute clasamente si eliminari, dar asta e, facem cum zice regulamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *