Categories
Corlicisime

Chelirea

O problemă mai sensibilă pentru societatea din zilele noastre, dusă de aparențe, este…chelirea.
Din păcate, cum stress-ul este o problemă tot mai frecventă, reacțiile organismului la el devin ceva firesc. Reacții precum căderea părului. Aceasta apare în primul rând ca urmare a unei alimentații dezechilibrate, din care organismul nu își poate lua toate vitaminele și mineralele necesare.
Tot la caderea parului duce frigul prin nevoia de a purta căciuli, pălării, fesuri, sau mai știu eu ce. Din cauza lor, părul nu mai are aer. Prin urmare, exact, pică.
Practic, părul poate fi distrus de absolut orice. Factori interni sau externi, nu contează. Începe să cadă, fir cu fir, iar dacă nu luăm măsuri, ne trezim, într-o bună zi, fără frumoasa podoabă. Este greu să găsești un tratament chelire bun zilele astea. Există insa o crema 100% naturala…exista  NewHairNatural.
Mi se pare trist faptul că această problemă este tot mai frecventă la femei. Aproape nu trece zi fără să văd în mijloacele de transport în comun, doamne prin al căror păr se vede transparent chelia. Doamne tot mai tinere, nu neapărat cu mulți ani în spate. Și cum găsești solutii chelie  pentru femei? Iar la vederea lor, tinerii încep să râdă. Mi se pare foarte trist, pentru că nu știi niciodată ce le-a dus în acea situație. Poate au o viață foarte grea, poate duc grija cuiva aflat cine știe unde, poate nu își permit să se hrănească așa cum trebuie. Cu siguranță sunt conștiente de problema pe care o au, și nu le este foarte ușor să iasă în lume așa. Cu siguranță, din cauze acestei probleme, sunt judecate de alții, mult mai aspru ca cei care fac doar să râdă. În ziua de azi, oamenii caută tot felul de scuze să te disprețuiască. Nu te acceptă într-un grup, este cu siguranță mult mai greu să te angajezi.
NewHairNatural ar fi o soluție. Ar ajuta mult pe oricine, mă gândesc. Însă, ca orice supliment sau tratament natural, trebuie însoțit de dietă, de mare grijă la igiena părului, un stil de viață adaptat. Nu este de ajuns să cumperi NewHair și gata. Așa cum, atunci când vrei să slăbești ai nevoie de anumite vitamine. Tabelul cu vitamine se găsește pe site. Trebuie mare grijă. Dar până la încrederea în așa ceva, cei care au probleme cu părul vor suporta batjocura celor din jur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *