Categories
Corlicisime

Tu slăbeşti corect la nevoie…nu?

În “calitate” de om care s-a lăsat la vremea lui dus cu preşul de mirajul slăbirii rapide, simt nevoia, din nou, să mă descarc. Pentru că pe zi ce trece, afurisita asta de societate în care trăim este tot mai superficială. Pentru că din ce în ce mai multe fete îşi dărâmă sănătatea cu leacuri “minune”, de genul pastilelor sau băuturilor cu cine ştie ce minciuni de ingrediente active.

Vor să slăbească, şi o vor ACUM! Pentru că s-au săturat de miştouri. De chestii ca şmecherul care îşi numea prietena Muma Pădurii.

Ei bine, dragele mele, that is NOT the spirit. S-a făcut mişto şi de mine, am fost şi eu împinsă pe stradă de indivizi “cool”. Şi partea cu înfometatul pe sub radar nu a ţinut. Scăpam de câteva kilograme, care se întorceau cu pui. Ştiţi ce trebuie făcut? Trebuie să ripostaţi. Cât timp lăsaţi idioţii să facă mişto, vor face. Şi nimeni nu va lupta pentru demnitatea voastră. Cât am fost grasă au râs, după ce am slăbit au început libidoşeniile. Aşa că ştiu foarte bine că numai voi le puteţi pune frână. Şi NU CU DIETE IDIOATEEEE!!!

Luaţi-o uşor, acum că vine primăvara. Mai rar cu ţigările, cu cafeluţa. Numai strictul necesar. Daţi cu ceaiuri, cu peşte. Mâine- poimâine apar verdeţurile peste tot prin pieţe, daţi cu salată… Nici brânzica nu face rău, să ştiţi. Plus că există la marmacii şi pe net produse care ajută detoxifierea, precum zeopur. Totuşi, informaţi-vă cu atenţie înainte de orice pas. Dacă vă bate gândul să vă luaţi Zeopur de exemplu, citiţi site-ul cu atenţie, şi, pentru cea mai mică nelămurire, daţi un telefon să vedeţi ce şi cum.

Ideea este că nu vă faceţi nici un bine cu slăbitul rapid. Am încercat eu înfometarea la vreo 15, 16 ani, şi încă trag ponoasele. Orice carenţă din organism se resimte aproape imediat, în sensul că am ameţeli, mi se cojeşte pielea, mă dor toate cele.

Cu pastilache a încercat o prietenă. A fost nevoită să se lase de ele mai devreme decât trebuia. A pus vreo 20 de kilograme.

Diete minune a încercat o fostă colegă de liceu. S-a ales cu probleme grave la stomac, şi nevoia unor vizite foarte dese la medic.

Ţineţi minte: nu există cale uşoară către fericire, şi nici către lucruri care contează cu adevărat. Trebuie să ne chinuim pentru ele, pentru a demonstra că le merităm cu adevărat. Şi pentru a le aprecia la adevărata valoare. Dacă slăbitul simplu şi de durată ar fi posibil aşa rapid, nu am mai aprecia atât de mult formele obţinute prin el, şi nici nu am mai considera frumoase toate femeile acelea cu forme apetisante.

Acum, că mă descărcai, vă mulţumesc pentru atenţie, ne vedeamus zilele astea. Vă pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *