Categories
Teatru și Filme

Step Up Revolution

A apărut în 2012 frumusețea asta. Iulie 2012 !!!! Știu, știu, mi-e rușine deja, nu dați cu pietre! De fapt, acum că mă uit, nu v-am povestit de nici măcar un film din serie.

În mare, sunt 4 povești în care tinerii luptă pentru ceea ce vor prin dans. Acțiunea este dusă mai departe, de fiecare data, de unul din personajele din filmul anterior, fie că acesta are sau nu rol principal. În acest caz, tWitch.

Step up Revolution vorbește despre The Mob, o trupă de dans ce vrea să câștige un concurs pe YouTube, iar pentru a atrage atenția, se manifestă prin Flash Mobs (Moburi?) . În centrul poveștii ajung Sean, chelner la un hotel și Emily, fiica proprietarului întregului complex turistic. Între cei doi apare o iubire tipică Step Up, de tineri care se iubesc, se încurajează, numai că  circumstanțele fac să pară că își trag reciproc preșul de sub picioare.

Când se duce vestea că tatăl fetei încearcă să cumpere tot cartirul în care cei din trupă locuiau și munceau, situația se complică, asta mica nu le spune că de fapt e rudă cu “duşmanul” şi se decide ca dansul să devină formă de protest.

Avem parte de tineri frumoşi, talentaţi, care vor să se facă auziţi. Ajutoarele apar la final, cu surle şi trambiţe…

Filmul, în ansamblu, este mai bun decat Step Up, dar mai slab faţă de Step Up 2: The Streets şi Step Up 3D.

It just needs more Moose! Aaaaand more Cable. And it could also use some Hair!!! Dacă aţi văzut seria înţelegeţi.

Aaaaaa….almost forgot:

 P.S. : Aminţi-mi careva să înjur opţiunile de autocorrect de la WordPress şi Facebook zilele astea… pe o parte scriu şi pe alta îmi sunt pocite cuvintele…

 

2 replies on “Step Up Revolution”

Hai ca iti explic eu. Oamenii nu inteleg ca Step Up nu este tocmai un film artistic in toata puterea cuvantului, ci mai degraba unul gandit sa promoveze cat mai bine dansul si sa arate ce povesti frumoase poate spune. De altfel, dupa filme, regizorul Jon M Chu a continuat sa promeze dansatorii din fiecare parte, ba inca si-a intregit echipa din randurile show-ului So you think you can dance.
Oamenii astia sunt megatalente la dans, nu neaparat si la actorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.