Categories
Corlicisime

Pasiune

Am văzut clipul de mai jos întâmplător, pentru că se uita fratele meu la el. Este una din cele mai emoționante povești auzite de mine vreodată. Sincer vă spun.

Pentru că cei de la Simplu au muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde sunt. Dar mai ales pentru că au avut curaj să lupte, să fie altfel. Pentru că au avut curajul să inspire. Pentru că nimic, dar NIMIC nu mi se pare mai înălțător pe lumea asta decât să faci ceva iar apoi să fii tras de mânecă de oameni pe care i-ai inspirat. Ce poate fi mai frumos decât să vină cineva la tine să îți spună:

– Știi, mi-ai dat o idee! Mi-ai dat curaj! Datorită faptului că tu ai îndrăznit, mie nu îmi mai este azi teamă!

Și apoi, mă emoționează faptul că adevarata pasiune se simte. Pasiunea trece de ecran, trece de neîncredere, sfidează imposibilul. Prin pasiune putem să ne dăm seama cine sunt cei de lângă noi. Prin simbolurile care se lipesc de inima lor, prin ceea ce aleg să reprezinte. Pasiunile ne unesc, chiar și atunci când nu sunt comune. Simplul fapt că îți place să faci ceva atât de mult că îți dă dependență, simplul fapt că știi cum se simte sentimentul, te apropie de cel de lângă tine, chiar dacă el are același sentimente pentru altceva.

Iar când suntem apropiați de cei de lângă noi prin mai mult decât prezența fizică, putem face orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *