Categories
Corlicisime

A mai trecut un an…

ertAproape că a trecut şi 2013. Ce lasă în urma lui? O Luciana ceva mai matură şi mai sigură pe ea. O fată care anul ăsta, a avut o revelaţie: adoră să fie parte dintr-un colectiv, pentru că întreaga ei fiinţă are nevoie de fericirea altora ca să meargă mai departe.

Mi-am dat seama, în sfârşit, că IRina are dreptate. Nu sunt omul singur care mă credeam. Şi mai are dreptate fătuca într-o privinţă: nu sunt bloggeriţa aia care scrie des. Am încercat. Nu-s. Sunt cea care scrie foarte rar, din adâncul sufletului, iar atunci când o face, transmite ceva.

Acestea fiind spuse, trebuie să mulţumesc anului care a trecut. Mi-a adus mai multe decât cei care au trecut. Pentru mine, 13 a fost de data asta cu noroc. Mi-am făcut prieteni noi. Am învăţat lucruri noi. Am văzut locuri noi. Şi mi-am făcut, pentru până oi face 25 de anişori, o listă. Una banală, aparent, dar de suflet pentru mine. De 25 de lucruri. Unele noi, altele de care mi-e dor. Am bifat 3 în 3 luni. Mă gândii să vă arăt. M-a inpirat Cristian, care a învăţat 19 lucruri până la 19 ani. Ca să ţin evidenţa mai cu spor şi pentru inspiraţie, folosesc bucketlist.org.

Deci cam asta am făcut. În scopul numărul 3, G2= colegii de munci. Am făcut prăji pentru colegii de departament, de ziua mea. Alte două am puşcat dintr-o lovitură, printr-o ieşeală cu colegii la Moieciu. De a patra şi prima pe listă nu zic. Nu-i frumos să faci asta ca să ai cu ce te lăuda. Scrie că “I will soon be 24” pentru că lista a fost începută undeva pe 1 octombrie.

done

Şi acum, partea grea. Încă 14 chestii de făcut. După cum se vede, îmi lipsesc 7 scopuri. Când oi şti care sunt, vă anunţ. Nu le am încă.

În rest, am găsit cui să scriu, dar dacă se găsesc nebuni care să ţină astfel legătura cu mine, cu cea mai mare plăcere, se face!

Faza cu fluturele este o dorinţă veche de mult şi bine. Mai vorbim la vară.

Sighişoara o vizitez prin mai, iunie, sau mor încercând. Nu am văzut-o până acum, deşi este o dorinţă veche de 12 ani.

Pentru sânge tre` să-mi fac curaj într-o zi caldă, că pe gerul ăsta nu garantez că o sa fiu ok după ce ies de acolo.

Nu ştiu ce m-a apucat cu zmeul. Cred că am văzut Mary Poppins. Dacă aveţi vreunul care nu vă trebuie, nu intraţi pe Mercador, că am formular de contact.

Am 24 de ani şi nu ştiu să circul pe biclă. Daţi cu pietre!

Vreau să plantez un “copăcooooos”!

Am învăţat ceva germană: Ich moechte eine Tasse Caffee.  Ich möchte  eine Tasse Kaffee. Sper că am scris bine. Acum e bine.

Faza cu Hospice a fost aşa: au alergat colegele în timp ce eu eram voluntar pe margine şi am zis că la anul bine aş face să pot şi eu!

Nici cu marea nu ştiu ce mi-o venit. Nu mă omor după ea.

La Spring Super Blog. The final 50. Sper!

Aş trimite un mesaj şi pe Dâmboviţa, da-i cam …nu am încredere că îl şi citeşte careva. Cred că tre` să mă duc să trec la Olt!

Să scriu o carte m-a pus o colegă de munci care mi-a citit blogul. Cred că vor fi povestioare pentru copii. Şi o să fie O carte! Una singură, deja numărată, de dragul listei.

Camping. Adică cu cortul. La cât sunt de activă, în spatele casei, la ţară.

to do

Şi cam atât. Vă doresc un An Nou mai bun, mai frumos, mai sănătos. Să fiţi iubiţi. De cine vreţi voi, numa` să fie sincer şi inocent, dacă se mai poate asta în ziua de azi. Dacă sunteţi superstiţioşi, vă las ceva de cetit. Vă las cu poze cu moaca mea pe anul ăsta. Şi cu ABBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.