Categories
Eveniment

Lista 25 pana la 25 – Punctul 7 – Superblog

Dragii fluturaşei, s-a făcut 1 Martie, iar asta înseamnă un singur lucru: a venit timpul să purced la treabă, să pot să mai bifez o trebuşoară pe Lista de 25 până la 25: participarea la Super Blog şi, sper, un loc în primii 50!

O să vedeţi pe imagine că am 4 puncte bifate, dar nu vă panicaţi, ştiu să număr. 2 sunt pe drum. Luni pun scrisoarea la poştă iar operaţiunea “Zâmbetul” e 99,99% completă.

super 50

A apărut deja prima probă, Delaco, o să trebuiască să editez un clip. Sunt tufă, dar nu-i bai, am găsit prof, ultima oară când am încercat să învăţ ceva de la cineva încă prindeam repede, se rezolvă.

În toamnă m-am dat lovită, dar zilele astea, citind interviurile Super Blog, m-am simţit inspirată şi încurajată. Iar ăsta e cel mai mare câştig obţinut printre Super Bloggeri. Faptul că de fiecare dată mai cunosc câte un om de la care am ce învăţa. Cei care mă citesc sau m-au întâlnit ştiu că pentru mine “mărunţişurile” astea contează. Locul printre primii 50 îl visez doar, o să fiu foarte mândră şi să mă aflu în finală, având în vedere concurenţa zdravănă.

De-acum….Bannerul l-am adaptat, avem “aicişale” înscrierea.

Efcinciuiala fie cu noi, amigos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *