Categories
Corlicisime

Cine e la Webstock???? Eu suuuunt!

Dupa o saptamana plina si emotii cat cuprinde, a venit si ziua feeasta….

Sunt la Marriot, la primul meu Webstock…

Dupa o dimineata somnoroasa, in care era cat pe ce sa ma faca ploaia ciuciulete si tramvaiul clatita, il am in fata pe Steven von Groningen. Un om pe gustul Enutsei, cu care sunt azi aici: sportiv, fotograf, familist. 

Razvan Exarhu ne povesteste despre un proiect de care citesc de multicel pe pagina Masterchef-ului Hadean, si de care chiar eram curioasa:Taste of Romania.

In fata mea, o poza cu carne pe disc, nu de alta da nici nu-mi aminteste de copilariei, si nici nu-s pofticioasa.

Cu amaraciune aflu ca traditia noastra culinara se duce naibii, caci turistii nu se risca la peste in Delta de exemplu, ca are oase, sau mai stiu eu ce. Iar eu ma miram de asiaticii care imi sunt clienti la munci, ca merg in Italia si mananca Sushi, in loc sa-si potoleasca foamea cu pizza sau spaghete.

Din pacate, se pare ca purtam o parte din vina acestei pierderi. Pentru ca toleram fenomenul.

Emi Gal este unul din cei care ne vor spune despre drumul spre succes. Alaturi de el, Sergiu Biris, cu inceputurile  sale modeste, Florin Dobre si stilul sau special si Mihai Sfrijan, care mie, personal, mi-a placut cel mai mult.

Sesiunea despre Comunicare incepe cu Cristina Bazavan, care ne invata, prin puterea experientei, despre cum se incepe si apoi consolideaza povestea unui brand. Sunt placut surprinsa de aflarea faptului ca “Orasul minunilor”, al celor de la Vunk, a inceput prin a vorbi despre o lume mai frumoasa si va continua prin a crea-o.

Despre campania “Gusturi de Hollywood” ne spune Ramona Ciocodei. Nu despre sensvisuri, ci ideea de la care s-a pornit si felul in care s-a dezvoltat aceasta.

Florin Grozea ne da exemple despre cum artistii inoveaza Social Media, deschizand drumuri prin idei originale. Iar drumurile alea nu duc numai la promovare, ci si la fapte bune.

Dupa o miiiiica pauza, Madalina Uceanu, Career Coach, vorbeste despre locuri de munca in online.

Andrei Cismaru, din postura angajatului in Social Media, vorbeste despre BitDefender si felul in care acestia si-au fidelizat utilizatorii.

Cristian Clita reprezinta Ikea.

One reply on “Cine e la Webstock???? Eu suuuunt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.