Categories
Eveniment

Angajatori de Top și Buzz!Camp

Dacă ești mic și la început de drum, proaspăt absolvent, student care vrea să se familiarizeze cu munca, Angajatori de Top și Buzz!Camp sunt două șanse pentru tine. La vremea când participam pentru prima dată la așa ceva, habar nu aveam cât potențial zace în asemenea locuri. Dar, vorba aia, „Dă-mi Doamne mintea de pe urmă!”, nu-i așa?

Azi, la 25 de ani, mai bătrână la ani și mai coaptă la minte, îmi dau seama cum ar fi trebuit să exploatez ușițele astea. La nivel de începător, desigur. Pentru că la locul meu de muncă am avut șansa de a merge de vreo două ori la târguri de joburi în numele echipei, mi-am dat seama cam ce este de făcut.

Pregătiți-vă un CV frumos, simplu, la obiect. Câteva din modelele mele preferate sunt aici. Mie, una, nu îmi place EuroPass ăla nici să mă bați. Are rubrici multe și mărunte și trebuie să stai să scoți chestiile irelevante.buzz

Mergeți la târguri de joburi sau evenimente dedicate dezvoltării carierei și vorbiți cu angajatorii care v-au atras atenția. Poate vreți să știți cam în ce departamente se împarte firma sau organizația, sunteți curioși de cum colaborează acestea între ele….Poate ați dori să aflați cam ce calități caută acei oameni la un potențial angajat. Sunt o groaza de chestii de intrebat.

Pe de altă parte, dacă aveți deja un loc de muncă stabil și nu aveți de gând să îl schimbați, puteți merge la astfel de evenimente de dragul dezvoltării personale. Se țin o grămadă de workshop-uri faine pe la chestiile astea! La Angajatori de Top aș miza pe cel de la Hipo și pe Educativa. La Buzz!Camp aș merge oricând, cu ochișorii închiși, la orice conferință. Atât de mult optimism șipozitivate am absorbit în primăvară, că nu pot măsura în cuvinte.

Motive și oprtunități pentru dezvoltarea voastră ca om se găsesc, dacă sunteți motivați.

Angajatori de Top se va desfășura pe 17 și 18 Octombrie, la Sala Palatului. Între 10:00 și 17:00. Sâmbătă voi fi și eu pe acolo.

La Iași vor fi pe 24 și 25 Octombrie, iar la Timișoarape 31 Octombrie – 1 Noiembrie.

Top

Buzz!Camp se desfășoară între 3 și 7 Noiembrie în București, pe 11 Noiembrie va fi la Brașov, 13 Noiembrie Sibiu, 18 Noiembrie Cluj-Napoca, 20 Noiembrie Timișoara, 26 Noiembrie Iași iar pe 27 Noiembrie la Bacău. Oameni optimiști acolo, dornici să ajute tinerii. Inspirație și motivație câtă frunză și iarbă. Lume prietenoasă și pozitivă. Nu i-aș rata în locul vostru!

În plus, dincolo de eveniment, buzzcamp.ro este mereu la datorie, cu fel de fel de sfaturi pentru tineri, cu evenimente, cu noutăți. Le puteți chiar cere sfatul celor din echipă, dacă aveți întrebări despre dezvoltarea profesională.

caravana

 Concluzia? Dacă sunteți tineri și la început de drum, nu ezitați să vă prezentați la asemenea evenimente. Nu aveți nimic de pierdut. Ca sursă de inspirație pentru un bun început în carieră vi le sugerez pe Cristina Otel și Carmen Draghici, Tipa de la HR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.