Categories
Eveniment

Ne vedem la Future of Media?

M-am învârtit eu cum m-am învârtit și, după Webstock, mă duc și la Future of Media. Nu de alta, dar am prins gustul evenimentelor marca Evensys. Ultima dată m-am distrat pe cinste, am aflat multe lucruri noi, am asistat la conferințe foarte interesante.

Și mă aștept ca 9 Decembrie să fie o zi cel puțin la fel de interesantă.

Mă mai aștept să dau de oltenii mei, că nu i-am văzut de vreo două luni și le cam duc dorul.

 

Future of Media revine cu o noua editie pe 9 decembrie 2014, evenimentul va avea loc la Howard Johnson si isi proune sa prezinte tendintele si oportunitatile din media si advertising pentru anul 2015. Evensys impreuna cu Vodafone si Bitdefender aduc in prim plan idei inovatoare din media, advertising si mobile.

Future of Media promite o editie complexa si interactiva, unde participantii vor avea ocazia sa fie conectati la pulsul noutatilor din tehnologie si comunicatii si vor vedea care sunt cele mai utile instrumente media si care va fi viitorul platformelor mobile.

Future of Media va reuni specialisti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, precum si jurnalisti si bloggeri tech.

Cei care isi doresc sa participe la eveniment vor beneficia de mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii sau reprezentantii media se pot acredita la intregul eveniment. iar cei din companiile de comunicare, advertising sau media planning isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Future of Media este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone si Bitdefender, partenerii principali al evenimentului.

 

Așadar, cu cine mă văz pe acolo? Dacă ești blogger și vrei să vii, înscrie-te cât mai repede, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *