Categories
Corlicisime

Airsoft pe post de calmante

Sunt un om tare pașnic. Sau cel puțin așa îmi place să cred. Dar ca oricine altcineva, am zile cu draci mulți și proști. Și am găsit zilele astea o cale să îi descarc aproaaaape fără victime colaterale.

Se pare că există un sport numit airsoft. Iar sportul ăsta este foarte asemănător cu Counter Strike. Sau, și mai bine, cu Paintball. Adică există locuri special amenajate, unde adulți dați în mintea copiilor se joacă „de-a armata” cu arme false. Pistoalele de airsoft, sau aruncătoare, shotguns astea folosesc bile în loc de bulete din alea de vopsea.

Bineînțeles, nu îl joci pe unde apuci, că dacă nimerești un „civil” cu bile dintr-alea, dacă dor cum dureau prostiile alea de plastic în anii prunciei mele…nu-i a bună! 

Cum faci rost de arme airsoft? Păi, le poți închiria sau, dacă ești „profesionist”, îți poți cumpăra jucărelele din magazine de airsoft speciale. Chestia asta este valabilă și pentru bile airsoft

Important este, cred eu, să găsisți o sursă de încredere când vă aprovizionați pentru un asemenea sport. Pentru că, deși vorbim de ceva cu țipete, bile de plastic, echipe, alergătură în aer liber și ar fi oarecum firesc să te rănești sau să mai faci câte o vânătaie, nu ai vrea totuși să te accidentezi, pentru că ai plecat la drum în blugi în loc de echipament de airsoft. Și nu ai vrea nici să îți crape arma în mână pistolul. Se folosesc pistoale electrice sau pistoale cu gaz sau CO2. Cred că vă spune logica cam ce se întâmplă dacă alergi după ieftinituri, nu? Eu am găsit chestii interesante pe un magazin online de airsoft din Constanta, se numeste airsoft6. 

În orice caz, am de gând să verific prețul la chestia asta. Am văzut pe Google că sunt câteva „parcuri” de airsoft in Romania, dar nu dau de o adresă exactă pe București. Nu mă aștept să fie ieftin, dar o dată la câteva luni, ar merita câteva sute de lei. Pe care să nu îi dau pe nimicurile pe care mi se duce momentan jumate de salariu. Pe de altă parte, mai am de anchetat să aflu ce înseamă ieftin, sau, dimpotrivă, nejustificat de scump în domeniu.

Sursa foto 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *