Categories
Corlicisime

Amazers.co

Am aflat de comunitatea amazers.co pe blogul Tomatei. Și am dat o fugă să văd dacă e chiar așa frumos cum zice ea.

Amazers este o comunitate de oameni frumoși sufletește, care se susțin reciproc în tot felul de ghidușii. Ori care își dau cu părerea despre diverse subiecte: „mă tot contazic cu cineva și nu știu cum să mă impun, civilizat” , „Avem câte o zi de sărbătoare pentru de toate: mamă, tată, îndrăgostiți, pace. De ce nu am avea și o zi a umanității?”, „Voi cum vă învingeți temerile?” sunt numai câteva.

Cam o dată pe lună, echipa lansează o provocare. Eu am participat la prima, cu dorința mea pe 2015: să citesc minim 30 de cărți. Am semnat un angajament, m-am pozat cu el și am purces la treabă.

Gașca Amazers e frumoasă pentru că acolo nu e loc de poze cu botic, nimeni nu e arogant, părerile diferite de ale tale sunt argumentate civilizat. Și e fain să ai unde să te duci pentru doza de optimism. Ți se dă apă la moară pentru orice trăznaie, cât timp aceasta este expusă frumos.

Ne dăm inimioare unii altora, nu pentru poza cu rochia mulată de la petrecere, ci pentru cea cu angajamentul pe 2015. Pentru sfaturi despre cum să ne menținem moralul ridicat, nu pentru check-in-ul de pe cine știe unde.

Și-i fain. Mi-mi place. Sper ca într-o bună zi, să mă duc la o întâlnire a Amazerilor bucureșteni.

One reply on “Amazers.co”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *