Categories
Eveniment

Social Media Summit

Anul trecut am făcut un mare pas pentru mine, ca blogger. Am început să particip la conferințe dedicate celor din Social Media. Am fost la Webstock și la Future of Media. Am cunoscut lume nouă, am revăzut prieteni vechi, am dat mâna cu oameni pe care îi știam „în scris”.

Acum, am șansa de a merge la Social Media Summit, căci au început înscrierile. Dacă ești blogger, te poți înscrie gratis. Dacă reprezinți o companie sau ești persoană fizică, achiți o taxă de 75 de EUR + TVA.

De ce ai veni? Pentru că ai șansa de a interacționa cu oameni care au ceva de spus în domeniul ăsta. Mai mult ca niciodată, online-ul sparge granițele ecranelor. Social Media nu mai este o cale de a te izola de lumea fizică, de dragul de a sta în fața unui monitor, la butonat cu tovarășii, în detrimentul unei cafele savurate la terasă.

Social Media este acum o unealtă foarte puternică de Branding Personal, te poate ajuta să te dezvolți în orice direcție. Rețelele sociale sunt acum, dincolo de platforme de sharing, mecanisme care să ne ajute în această direcție.

Astfel de forțe pot fi dificile, dacă nu le manevrezi cumpătat. Iar evenimente ca Social Media Summit te pot învăța să folosești totul în favoarea ta.

2 replies on “Social Media Summit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.