Categories
Corlicisime

Bijuterii cu suflet – Concurs terminat

De când cu operaţiunea Secret Team Handmade sunt ceva mai interesată de partea asta de cadouri făcute de cineva, nu de o maşinărie. Ideea că un om a stat ceva timp să meșterească ceva ce mai apoi a ajuns la tine mi se pare flatantă.

De bijuterii nu am fost niciodată foarte interesată. Pentru că “accesoriu” nu este un cuvânt foarte des folosit de mine. Si nici asortatul nu se numără printre talentele mele.

Dar iubesc argintul, pentru că merge la orice. Și mai iubesc bijuteriile handmade, pentru eleganţa lor. Pentru că mi se pare mai logic să investesc în ceva care nu este dintr-un metal preţios, dar la care s-a muncit, pentru a purta accesoriul respectiv la o petrecere, de exemplu, sau undeva unde trebuie să mă îmbrac elegant.

Nu mă omor după bijuteriile de alt gen pentru că mi se pare că au fix sufletul materialelor din care sunt făcute: plastic sau ceva metal.

Setul din imagine îmi aminteşte, cumva, de flăcări (am o imaginaţie mai ciudată) şi poartă în el o parte din sufletul Velbi. Este pentru voi. Nu este nevoie să îmi daţi Like, Share sau voturi pentru el.

handmadeVreau să daţi idei creatorilor de handmade din toaaată lumea (sau cel puţin celor care înţeleg româna).

Handmade nu înseamnă doar bijuterii. Handmade pot fi şi hainele, gentuţele, obiectele pentru decor…chiar şi leacurile bunicii.

Aşa că vă întreb: dacă ar fi să reinventaţi sau să vă faceţi acasă un lucruşor, un produs, un orice vreţi voi! Ce ar fi? Cum l-aţi personaliza?

Nu contează dacă ați făcut sau nu asta vreodată, sunt pur și simplu curioasă. Vreau să aflu ce ați vrea voi să aveți în versiunea handmade și cum ar arăta.

Eu mi-aş face mai multe tricouri pictate. Îmi dă ocazia o prietenă din când în când şi cred că încep să mă pricep. Voi ce credeţi?

10711010_4915719267670_4419673156811752020_n

Vă aştept ideile până pe 1 Martie, când voi alege una din ele. Voi face o listă a concurenților iar apoi voi cere un număr, de la cititori, pe pagina blogului. Baftă!

*Setul se va expedia doar pe teritoriul României.

**Am mai găsit o „capodoperă”.

IMG_20150109_074808

Buuun, am făcut-o și pe asta:

Quilling1

Și s-a nimerit să fie Maria Parapuf:

Quilling

Vă mulțumesc tuturor pentru participare.

9 replies on “Bijuterii cu suflet – Concurs terminat”

Eu m.as juca..si ma joc de altfel 🙂 cu hartia. Colajele, crafturile care ma ajuta in activitatile cu copiii. Invatarea unei limbi straine in special dar si dezvoltarea celorlalte procese psihice 🙂

imi plac mult produsele handmade
din pacate nu ma pricep foarte bine (e drept ca, daca am rabdare si materialele potrivite, imi ies, dar inseamna un efort in plus comparativ cu cei care au talent innascut)
daca ar fi sa creez ceva care sa ma reprezinte, ca o reinventare…..mi-ar place ceva de genul un tablou – peisaj din scoici pictate

Nici eu nu sunt mama priceperii, stai linistita. Tocmai de aia ceva ce faci cu mana ta e asa pretios. Pentru ca daca nu le ai dar totusi incerci sa faci ceva, realizezi adevarata valoare a unui obiect handmade, nu crezi?

Buna

Mie imi plac mult lucrurile handmade

Cochetez si eu cu una cu alta, dar in pricipiu fac figurine din ipsos demodelaj

Asadar cine vrea un tablou sa picteze si sa fac o supriza cuiva drag, stiti unde ma gasiti 😉

Foarte frumoasa ideea cu acest giveawy, iar tricourile sunt superbe, imi plac ffff mult

Irina Marin

Sunt un mic Picasso. 🙂
Mai sincer acum, nu sunt mama talentului, dar am o senzatie cand le port! Asa mi-s de mandra cand ma intreaba cate cineva de unde le am si eu raspund ca am pictat cu mana mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.