Categories
Corlicisime

McBlogmeet. Ca în `55.

Aseară am ajuns, pentru prima dată în existența mea de blogger, la o lansare de produs. S-a întâmplat să fie Burgerul Autentinc 1955. Povestea lui o aveți mai jos.

Dincolo de faptul că m-am aflat printre primii clienți care au gustat THE Burger, am avut ocazia să îmi fac noi prieteni și să mă revăd cu cei vechi. Practic, a fost ca o lansare care s-a întâmplat să aibă loc în timpul unui blogmeet. Cei de la Mc au pus 3 bloggeri să guste în premieră noua trăznaie, noi ceilalți am văzut că după vreun sfert de oră că par să fie în regulă și ne-am încumetat și noi. Acum, nu știu dacă burgerul este foarte sățios sau nu prea îmi era mie foame. E posibil să îmi mai fi trecut din foame și de la cartofi, că am mâncat meniu. Sau de la înghețata cu caramel.

Cert este că a fost distractiv, am mai aflat despre vreo două evenimente ce urmează să aibă loc, gazdele au fost foarte drăguțe. Și abia aștept următorul eveniment blogosferic.

Dar vă promisesem povestea burgerului, nu?

I N F O
1955 – Burger-ul autentic

McDonald’s România lansează începând de azi în toate restaurantele din țară 1955 – Burgerul autentic, inspirat de o rețetă originală din America anilor ‘50. Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clienții vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi așteaptă în restaurante.

În 1955 Ray Kroc inaugurează lângă Chicago primul McDonald’s dintr-o rețea de restaurante care avea să cucerească lumea cu gustul inconfundabil al burgerilor. Celebrăm tradiția McDonald’s în burgeri cu 1955 – Burgerul autentic, preparat cu grijă în România anului 2015, în spiritul primilor burgeri făcuți în America.

1955 este un burger autentic, generos, cu o chiflă pe măsură, presărată cu semințe de susan. Carnea suculentă de vită este condimentată exact atât cât este nevoie, iar gustul autentic și suprinzător se datoreză combinației unice dintre sosul puțin afumat, ceapa caramelizată și baconul proaspăt prăjit. Această combinație este completată de prospețimea feliilor de roșii, a salatei iceberg.

 

P.S. :

1. Pe pagina mea de Facebook puteți câștiga o invitație dublă la Piesă pentru Frate și soră. Aveți o șansă și pe blogul Adrianei.

2. Aveți timp până luni (inclusiv) să răspundeți provocării mele pentru a câștiga un set de accesorii quilling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.