Categories
Corlicisime

Buzz Camp Martie 2015

Între 23 și 27 Martie se desfășoară Buzz Camp București. Pentru cei care nu știu, Buzz Camp este un eveniment pentru dezvoltare personală și profesională, dedicat tinerilor. Se desfășoară de câțiva ani, în fiecare primăvară și toamnă.

Agenda completă mai jos.

buzz

Este un eveniment la care, dacă vă duceți, promit, veți pleca cu bateriile încărcate. Nu de alta, dar este foarte plăcut, ca tânăr, să simți că adulților le pasă de tine. Să vezi că cineva depune toată munca asta pentru a te ajuta să îți iei zborul. Și pentru că, așa cum am mai spus, trebuie să ieși din casă. Pentru că la acest gen de evenimente ai ocazia să cunoști angajatorii și să le pui întrebări. La acest gen te evenimente, poți să fii de partea cealaltă a interviului, să încerci să îți dai seama care din angajatori te-ar ajuta să te dezvolți. Astfel de ocazii sunt rare și este păcat să nu profiți de ele.

Sunteți tineri, aripile voastre sunt mari și au forță, oricât de grețos ar suna asta pentru unii din voi. Nu știți cât este de adevărat. Personalitatea cuiva de vârsta voastră este încă mai maleabilă, iar vorbitorii de la acest tip de evenimente sunt exact oamenii care să vă inspire pentru a vă îndrepta spre direcția dorită.

Fiecare zi Buzz Camp are tema și vorbitorii proprii. Totul începe cu o conferință și se continuă cu două serii de workshopuri.

Anul acesta, Buzz Camp București va avea așa:

Ziua 1 – Retail&FMCG –  Esecul – prima lectie de (auto)motivare

Ziua 2 – IT&Telecom – Social media – always on top?

Ziua 3 – Finance&Banking – Planifici pe termen lung sau actionezi acum?

Ziua 4 – BPO&Consultancy – Noroc vs. oportunitate

Ziua 5 – Auto&Engineering – Am reusit. Cum imi pastrez motivatia?

Mie mi-a sunat destul de interesant cât să mă înscriu. Așa că ne vedem pe acolo. Vă puteți înscrie aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.