Categories
Corlicisime

One World Romania – Kino Maidan Ediția 8

Săptămâna viitoare are loc un festival de filme și evenimente documentare, pe „ Kino Maidan ”:

Asta pentru ca maidanul nu mai inseamna doar o periferie lasata la voia intamplarii, ci mai ales un spatiu public in care oamenii se aduna sa vorbeasca despre problemele lor si sa fie împreună.

Mai multe despre concept spun chiar organizatorii.

kino maidan

Aseară am avut ocazia să văd Killswitch. Iar dacă veți fi la festival săptămâna viitoare, iar celelalte documentare vor fi măcar la fel de interesante, sunteți pe mâini bune, dragilor!

Sper să găsiți timp să ajungeți acolo, pentru că aceste documentare prezintă un alt punct de vedere decât al nostru, al tuturor. Ne arată lumi la care poate nu ne gândim în viața de zi cu zi, dar care există. Bineînțeles, nu vom găsi adevărul absolut într-o serie de filme. Ceea ce ni se va prezenta nu trebuie să devină și părerea noastră.

Însă trebuie să fim informați, pe orice cale. Trebuie să ne găsim surse, iar apoi să decidem ce merită încredere și ce nu.

Eu una, voi fi plecată în concediu toată săptămâna viitoare, așa că nu pot ajunge la toate proiecțiile. Daaaaaaaar voi fi aici duminică și sper să profit la maxim de acea zi.

În caz că vă întrebați am să vă ușurez treaba și am să vă spun prețurile: abonamentul este 80 RON, 5 intrări costă 35 RON, iar un singur bilet este 10.

Câteva filme la care sper să ajung duminica viitoare. Le-am ales la ore diferite.

I will not be silenced – 16.00

Spartacus și Cassandra – 18.00

Cardiopolitik – 20.30

Așa că dacă dați pe la festival duminică, este posibil să ne vedem pe acolo.

One reply on “One World Romania – Kino Maidan Ediția 8”

Sa fiu sincera ma asteptam sa fie vorba strict despre graffiti atunci cand am citit titlul acestui post, insa ma gandesc ca pur si simplu este vorba despre mai mult de atat:).

Leave a Reply

Your email address will not be published.