Categories
Eveniment

#DigitalDivas15

IMG_20150527_173707Pentru că anul ăsta mi-am propus să fiu mai atentă la pasiunea mea pentru scris și să îi acord mai mult timp și resurse, mă aflu azi la Digital Divas 2015. Nu sunt singură, ci cu camaradele mele de blogosferă, Kathy, Mădălina și Ramona.

Nici nu am ajuns bine aici, că am făcut cunoștință cu Coccolino, o dulceață de urs, cu cea mai simpatică echipă pe care am cunoscut-o eu pe la evenimente.

Printre cei aflați la Digital Divas 2015  să ne răsfețe se află Samsung #GalaxyS6, gata să se împrietenească si el cu noi. Ba chiar ne-au făcut și câteva poze foarte drăguțe.

Am gustat pentru prima dată înghețata Hägen-Däazs. Cu aromă de cremă de zahăr ars. Yuuumeee!

Vorbitorii au inspirat, înainte de toate. Este bine să ți se amintească de importanța unicității. De câtă muncă este de fapt nevoie pentru a reuși. De faptul că succesul nu vine peste noapte.


vorbitori2

Și am înțeles că a venit vremea digitalului să iasă în față. Dacă în copilăria mea fotomodelele erau dive, iar până mai alaltăieri vedeai actrițe și cântărețe cap de afiș, azi este rândul online-ului să strălucească. Vin din urmă bloggerițe și vloggerițe gata să ne cucerească. Pentru că ele pot fi la rândul lor exemple demne de urmat, femei care au ceva de spus. Și a venit timpul să se facă auzite în offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *