Categories
Corlicisime

TinkerLuciana

Ți-ai imaginat vreodată cum ai arăta dacă ai avea super puteri? Ce anume ai fi? Care ar fi marea ta calitate?

Vedeți voi, într-un fel, super eroi suntem toți. Am învățat asta de la Per Markussen, într-o conferință Buzz Camp. O super putere apare de câte ori găsești în tine puterea de a depăși un obstacol, sau o temere. Cu toate astea, avem uneori nevoie să dăm o formă fanteziilor noastre. Pentru a deveni un super erou, trebuie să arătăm ca unul.

Și am avut onoarea să cunosc fix oamenii care pot ajuta la asta.

IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.”

Cu alte cuvinte, oamenii ăștia pot să te deseneze în chip de super erou. Poți fi, măcar pe hârtie, personajul pe care îl admiri. Sau poți să îți creezi un personaj, numai al tău. Te duci cu ideea la echipă, cu o poză cu tine, eventual cu niște imagini să îi inspire, iar ei îți conturează personajul.

Uite eu de exemplu, dacă mi-aș face un asemenea personaj, mi-aș crea o zână tocilară. O Tinker Bell, dar îmbrăcată office. Cred că m-ar reprezenta, din moment ce eu am fluturi peste tot prin tema blogului. În plus, Tinker Bell este unul din personajele tale dragi mie, că e mică tare, că are un praf magic ce aduce foarte tare a sclipici și pentru că-i iute la mânie. Iar uneori e dulce, alteori răzbunătoare. Îmi este foarte dragă, și mi-ar plăcea să mă transpun în lumea ei, nu să fiu în pielea-i. Adică să văd cum aș arăta îmbrăcată office, că-mi șade tare bine, cu niște aripioare colorate, poate fuchsia și cu o tolbă de praf de zbor, care să te ridice în aer când te când te gândești la ceva frumos.

Voi ce credeți, mi-ar sta bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *