Categories
Corlicisime

Idei de cadouri pentru o femeie

Să faci un cadou unei femei poate fi uneori o mare provocare. Mai ales dacă nu o prea cunoști. De fapt, pentru mine, una, orice cadou este o provocare. Mi se întâmplă să văd cărți, haine sau fel de fel de obiecte și să știu automat că ar fi numai bune pentru cineva anume și mi se întâmplă să cutreies de nebună magazine și să nu îmi vină nici o idee.

Mai jos sunt câteva idei cu care scap, uneori, când sunt în pană gravă de idei.

– Cărți – cu o carte mergi mereu la sigur. Cum în ziua de azi lumea are fel de fel de profile pe conturi de socializare, nu este greu nici să îi afli preferințele în materie de lectură.

– O agendă drăguță – dacă cineva care este genul office, o agendă este alegerea ideală în materie de cadouri pentru femei. Sau, am mai văzut la cineva și vreau să îmi iau chiar eu, o pană de scris, cu o călimară inclusă. Mi se par cadouri foarte elegante, pentru cineva pasionat de genul ăsta de chestii.

– Un obiect personalizat. În ziua de azi, este ușor să găsești pe cineva care să își personalizeze o cană, un tricou, un breloc… mai orice. Este suficient să afli ce anume o pasionează pe sărbătorită, ca să ai idee cam cu ce poți personaliza. Sau îi poți încropi un mesaj haios, care să o înveselească la birou sau acasă.

– Ceva handmade. Dacă ai răbdare și îndemânare, poți face chiar tu o gentuță de hârtie. Tutoriale sunt peste tot pe net. Sau îi poți personaliza o ramă foto. Semnele de carte sunt și ele foarte ușor de făcut. Dar astfel de cadouri merg mai degraba la persoane apropiate sau

– O cutiuță  pentru bijuterii – orice femeie are prin casă ceva accesorii. Până și eu, care le cumpăr și uit să le port. Așa că un suporțel, acolo, un cufăraș ceva, îi prinde bine.

 – Vouchere – nu încurajez opțiunea asta din urmă, dar cu ea mergi mereu la sigur. Nu este foarte elegant sa dai omului banii să își ia ceva, dar cu siguranță este practic și te scapă de multe dureri de cap. Eu o folosesc des atunci când strâng bani de cadouri la muncă și habar nu am ce să cumpăr. Cred că e păcat să dai banii pe ceva de care nu ești sigur că are să placă. Pentru că procopsești omul cu ceva inutil.

2 replies on “Idei de cadouri pentru o femeie”

Sa fiu sincera, cartile mi s-au parut intotdeauna cele mai potrivite cadouri pentru o femeie, singura conditie este ca persoana careia i te adresezi sa fie catusi de putin pasionata de lectura. Eu le ador, le-as prefera in detrimentul oricarui alt cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.