Categories
Corlicisime

Idei de cadouri pentru un nou născut

Sursa foto: http://www.copilul.ro/nastere/vizite-maternitate/Cadouri-pentru-nou-nascuti-si-proaspete-mamici-a6986.html

A existat o vreme când, dacă mă întrebai ce cadou ai putea face unui nou născut, ridicam din umeri. La primele „abateri” mă uitam la rafturi în magazine ca o curcă, neștiind care chestie de acolo ce face. Dar m-am deșteptat.

Având în ultima vreme nevoie  tot mai des, am făcut un raid prin magazinele de profil și am rugat doamnele de acolo să mă îndrume, atunci când am avut nevoie. Și am încropit acum o listuță, poate vă inspiră. Țin să menționez că majoritatea produselor menționate se pot găsi la prețuri de maxim 100 de lei, pentru că mi-am îndreptat atenția spre obiecte accesibile.

Așa că eu, când am fost pusă în situația de a cumpăra ceva pentru asemenea ocazii:

1. Nu am cumpărat ceva pentru mamă, ci pentru bebelac. Mi-au venit mai multe idei așa.

2. Nu am cumpărat hăinuțe pentru copilaș, pentru că mi s-au părut un cadouț standard și m-am gândit că o să tot primească.

Am făcut un raid prin magazinele de profil și am rugat doamnele de acolo să mă îndrume, atunci când am avut nevoie. Și am încropit acum o listuță, poate vă inspiră. Țin să menționez că majoritatea produselor menționate se pot găsi la prețuri de maxim 100 de lei, pentru că mi-am îndreptat atenția spre obiecte accesibile.

Înainte să purcedeți vă sugerez să trageți de limbă o rudă, ceva, să vă asigurați că veți lua ceva ce nu are deja.

1. Carusel muzical – adică chestie din aia de se invârte deasupra pătuțului. Se găsesc în aproape toate magazinele, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

2. Lămpiță de veghe – se pare că celor mici le este teamă de întuneric. Așa că un astfel de accesoriu, care eventual să și cânte, este un cadou numai bun.

3. Blat de înfășat – orice mămică are nevoie de o masă de înfășat, așa că dacă îți permiți una sau dacă te poți „combina” cu câțiva prieteni să cumperi una, îi vei face o mare favoare. Blatul este o alternativă foarte utilă în deplasări, cred eu. Dacă la o masă de înfășat poate se mai gândește cineva, la blat sigur se vor gândi puțini, deși este la fel de util.

4. Jurnalul bebelușului- dacă viitoarea mămică nu îți este foarte apropiată, poate fi un cadou simpatic și util. Le va fi de mare folos părinților, pentru a organiza datele celui mic, dar mai ales pentru a păstra niște amintiri care cu siguranță se vor dovedi utile peste ani.

5. Încropește un set de baie – șampon și gel de duș pentru bebeluși, un ulei de corp, câteva rătuște vesele și gata! Ai un cadou!

6. Set de biberoane – am auzit că nu ai niciodată suficiente biberoane pentru bebe.

7. Scutece – de scutece orice bebel are nevoie, încă nu am auzit părinte să fi scăpat de ele. Plus că este nevoie de muuulte multe. Dacă simți că un pachet de Pamperși nu prea aduce a cadou, crede-mă că este foarte util și oricâte ar mai fi primit înainte, nu strică unul în plus.

Cam asta a fost listuța mea de cadouri, pe care am pus-o aici pentru că în ultima vreme mi se cere sfatul și mi-am zis că trebuie să se mai afle în lumea mare oameni în impas atunci când vine vorba de astfel de cadouri. Sper să vă fie utilă.

2 replies on “Idei de cadouri pentru un nou născut”

Vară fiind, caniculă fiind, cred că niște cubulețe de gheață care să plutească în cădiță n-ar strica, la Băsescu am văzut chiar în pahar… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.