Categories
Teatru și Filme

Mission: Impossible​ – Rogue Nation

Deci, am fost vineri seară la Mission: Impossible​, Rogue Nation.

Și m-am gândit să vă povestesc. Părerea mea e simplă: personajele secundare dau sare și piper filmului.

În rolul principal, Tom Cruise. Nu cel mai bun MI al lui, but hey! Who am I to judge? Am văzut numai două, fără ăsta. Domnișoara periculoasă, dar la ananghie, cu un rol jucat GENIAL, Rebecca Ferguson. Colegii marelui spion, sunt jucați de Jeremy Renner (William), Simon Peg (Benji) și Ving Rhames (Luther). 

Să nu mă înțelegeți greșit, aceștia din urmă nu sunt sarea și piperul pentru că Tom ar juca prost. Ci pentru că își fac personajele atât de bine, că îl eclipsează. Parol!
De data asta, personajul principal,Ethan, se chinuie să dea de gol Sindicatul, o organizație din asta super secretă de spioni rebeli.
Între timp, colegii lui de la IMF sunt desființați de CIA.
Așa că purcede la treabă, să descopere capul organizației, iar pe drum este descoperit de o spioană, Ilsa, care îi este când prietenă, când dușmancă. Plus că tipa joacă în mai multe echipe, să zic așa: ba îl ajută pe Ethan, ba e cel mai bun spion al șmecherului de la Sindicat, ba o vezi cu nu știu ce englezoi.
Încetișor, în joc intră și fostul IMF: Benji, Luther și William. Fiecare din ei are o relație foarte complexă cu personajul, doi urmându-l fără probleme, iar al treilea fiind cam sceptic.

Ce mi-a plăcut foarte mult la film este faptul că pare previzibil, dar nu este. Cââând crezi că știi ce se va întâmpla…BAM! Țeaaaapăăăă!

Like

3 replies on “Mission: Impossible​ – Rogue Nation”

A fost distractiv, dar parca putin mai slab decat precedentul, si fara Benji, in parerea mea, isi pierdea jumatate din farmec. In orice caz eu sunt curios de “The Man from UNCLE”. Trailer-ul si recenziile de la preview-uri dau de inteles ca ar fi fain, chiar mai bun decat MI Rogue Nation

Leave a Reply

Your email address will not be published.