Categories
Eveniment

Pasionații de Social Media se numără la Webstock pe 2 Octombrie

Pentru al doilea an la rând, am ocazia de a participa la Webstock, cea mai importantă conferință de Social Media din România. De data aceasta, conferința are loc în octombrie, pe 2.

Sper să ne vedem pe acolo. Dacă ești blogger sau profesionist în comunicare și Social Media, poți solicita o invitație gratuită, de aici.

De ce ai veni la Webstock? Am 4 motive:

  1. Pentru că poți propune vorbitorii și temele conferințelor. Așadar, dacă sugestiile tale sunt fezabile, ai putea avea șansa de a asista la o conferință ținută de cine vrei tu, despre ce vrei tu.
  2. Pentru că vorbitorii sunt oameni cu experiență în Social Media. Vorbesc din experiență, iar experiența este cel mai bun profesor. Chit că este vorba de experiența altuia.
  3. Pentru că energia care se creează când se adună la un loc atât de mulți oameni pasionați de același domeniu este fascinantă, și vei pleca de acolo cu bateriile încărcate pe termen lung.
  4. Pentru că, fiind cel mai mare eveniment de acest gen al anului, vor fi acolo, sub același acoperiș, bloggeri, profesioniști în comunicare și reprezentanți de companii din toată țara. Iar tu vei avea ocazia să vorbești cu ei.

Desigur, nu vă pot obliga să veniți și voi. La o adică, decideți singuri. Dar să nu spuneți după aia că nu v-am anunțat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.