Categories
Corlicisime

5 Bloguri pe care le recomand

Am încropit în cele ce urmează o listuță de bloguri pe care le citesc cu drag. Nu apuc să intru zilnic pe acolo, dar de fiecare dată când o fac, găsesc ceva interesant de citit.

Ei sunt oamenii care mă inspiră și pe care îi consider modele demne de urmat, în blogosferă și nu numai.

Cineamator este un site care mie îmi este tare drag. Am plăcerea de a o cunoaște personal pe Angela, care este un om minunat. Știu cât suflet pune în acel blog, munca titanică se vede cu ochiul liber, ca și pasiunea de care dă dovadă. Și se pare că avem și gusturi asemănătoare.

De Tomata cu Scufiță știam de mult timp, dar abia la începutul acestui an am zăbovit la ea și am descoperit gusturi comune la lectură. Am plecat de la ea de pe blog cu o listă imensă de cărți. Îmi plac tare mult și temele pe care le abordează. Mă inspiră.

Special Koko este una din primele bloggerițe de Beauty pe care am început să le urmăresc, în urmă cu câțiva ani buni. Îmi este dragă tare. Pentru că este foarte originală și se vede că ține mult la cititoarele ei.

Cristian este un blogger pe care îl urmăresc și la care comentez constant. Nu știu când are timp să meargă la evenimente, să activeze în Kooperativa și să mai și posteze constant la el pe blog. Ca să nu mai spun de #casastiti, hashtag care mă face să îmi ronțăi unghiile de ciudă că nu a fost ideea mea!

Pe Ioana o știu de când o chema Terra. Este o tipă pe gustul meu. Una care nu se rușinează cu faptul că e bărbat bine (mă refer la articole ca ăsta, care mi-e tare drag). Mă regăsesc în unele din trăsăturile pe care le întrevăd prin postările ei. Iar în alte privințe, aș vrea să fiu ca ea.

Cam asta este listuța mea. Bineînțeles, citesc mulți alți bloggeri, nu doar pe cei 5. Și sunt mereu deschisă la sugestii. Deci dacă știți vreun blogger interesant, nu ezitați să mi-l recomandați.

Share

4 replies on “5 Bloguri pe care le recomand”

Leave a Reply

Your email address will not be published.