Categories
Corlicisime

Poveștile bloggerilor

Una dintre binecuvântările blogging-ului drept pasiune este faptul că mereu cunoști oameni care te inspiră. Oameni care te fac să îți spui „Eu de ce nu m-am gândit la asta?”. Unul dintre ei  este David, care s-a gândit să adune Poveștile Bloggerilor și să le ofere omenirii.

Ideea i-a venit într-o zi, pe nepusă masă. Și cum aplicarea unei idei ca asta nu suportă amânare, a căutat datele de contact ale bloggerilor cu care și-a dorit să colaboreze în primă fază. Așa a pus cap la cap un volum de 16 povești, care mai de care mai interesante.

Am găsit întâmplător cartea, pe net. Și mi-am zis că dacă tot nu mi-a venit mie ideea, hai să contribui cu povestea mea. Așa că l-am contactat pe David și m-am pus pe treabă.

Poate că povestea mea merita spusă, poate nu. Asta veți decide voi. Eu știu că fiecare minut petrecut pe aici îmi face inima să crească de bucurie. Știu că nimic altceva nu-mi face atât de mare plăcere. Și că mor de drag când îmi spune câte cineva că m-a citit și i-am dat o idee. Sau că a văzut postarea mea și a pus mâna pe o anume carte.

Și știu că există pe lumea asta oameni incredibil de talentați în anumite domenii, care ar vrea să își facă blog despre pasiunea lor. Și nu îndrăznesc. Și e păcat. Căci poveștile frumoase merită spuse. Iar o pasiune este ceva incredibil. Și trebuie împărtășit. Și este extraordinar să cunoști oameni care transmit și inspiră.

Pentru ei mi-am spus povestea. Pentru că lor li se adresează cartea. Ei trebuie să știe că suntem cu toții datori să încercăm. Cu atât mai mult când vine vorba de un blog. Pentru că pe bune, nu ai nimic de pierdut.

Dacă ești blogger și vrei să faci parte din proiectul ăsta inspirațional, iată ce ai de făcut:

Trebuie  să răspunzi la următoarele 3 întrebări și să-mi trimiți răspunsurile pe adresa de mail care o găsești la pagina de contact împreună cu o poză cu tine de 1000×1000 px:

  1. Când și cum te-ai apucat de blogging? Care e povestea ta?
  2. De ce nu ai renunțat? Care au fost motivele pentru care ai ajuns să continui să scrii până în ziua de astăzi?
  3. Care sunt cele mai mari trei oportunități de care ai avut parte de-a lungul activităților blogosferice?

Cartea se poate descărca de AICI.

2 replies on “Poveștile bloggerilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.