Categories
Corlicisime

Schimbare de look

Ați remarcat probabil, în ultimele săptămâni, că blogul meu trece printr-o schimbare de look. Asta pentru că am fost invitată să fac parte din campania de susținere a bloggerilor, inițiată de cei de la Thecon.

Ce-i drept, la aspectul blogului meu nu era foarte mare inginerie de modificat. Așa că am ales să schimb tema, căci aveam nevoie de una ceva mai flexibilă decât cea veche. Băieții mi-au dat câteva site-uri de unde puteam alege ceva care să corespundă dorințelor mele, iar eu am ales 4 variante. Am rămas în cele din urmă, desigur, la ceea ce vedeți.

Am mers pe varianta cu 3 coloane, pentru că la tema asta, îmi place cum se văd. Nu mai este așa înghesuită bara laterală. Dacă nu vedeți a doua bară, ar trebui să aveți undeva în dreapta un buton cu săgețele verzi. Îmi place cum acea coloană devine buton pe ecrane mici, pentru a nu face layout-ul „înghesuit”.

lu

Apoi, am avut nevoie de ajutor pentru logo. Bineînțeles, eu aveam în cap tot felul de filme, cu fluturi în stol și imagini, plus încă 1000 de chestii. Dar băieții au venit cu o idee simplă și de efect. Și mi-a plăcut, așa că am păstrat logo-ul așa cum îl vedeți acum.

Mi-a fost de foarte mare ajutor mâna întinsă de cei de la Thecon, căci se pricep mai bine pe partea de creare site deci, automat, știu și să adapteze un mic blog la doleanțele posesorului.

Dacă aveți nevoie de ajutor la aspectul blogului vostru, îi puteți contacta și voi. Cu siguranță vor fi bucuroși să vă scoată din impas.

A, da. Și mi-am schimbat freza. Nu de alta, dar să nu treacă doar blogul printr-o schimbare de look. Nu aș vrea să îl supun la o experiență prin care nu am trecut chiar eu. Apucase părul meu să crească așa, cam cât de un bob. Dar ba îmi era cald, ba îmi intra în ochi, ba nu-mi plăcea cum stă. Și-l tot prindeam în coadă.

Mă bătea de câteva luni gândul să mă tund de tot. Iar săptămâna trecută, am ascultat fluturele de pe creier și am făcut-o.

Reacția celor din jur a fost interesată. Asta pentru că, deși am mai fost tunsă scurt în trecut, toți păreau surprinși că mă prinde. Acum nu știu dacă asta înseamnă că înainte eram urâțică tunsă sau dacă pur și simplu, de data asta tunsoarea este mai reușită.

Cert este că de simțit, mă simt mult mai bine cu podoaba mea capilară. Nu mai stau să-mi prind pleata mereu. Nu se mai rupe de la atâta chinuială cu elastice. Nu mai trec prin suferința de a vedea fire de păr peste tot prin casă. Și cel mai important, mă simt mult mai bine.

Sper ca schimbările astea să fie de bun augur. Știu, nu aparențele cocontează. Dar este important, cred eu, ca imaginea noastră să fie cât mai aproape de cei care suntem la interior și de ceea ce vrem să transmitem. Iar eu am mai evoluat puțin din punctul ăsta de vedere, prin aceste mici modificări. Sau cel puțin așa sper.

One reply on “Schimbare de look”

Peste 60 de bloguri implicate în campania de susținere a bloggerilor. Vrem sa ajungem la 100! – theconsays:

[…] alucianna.ro […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.