Categories
Corlicisime

Scrisoare pentru tine

Săptămâna trecută am descoperit cea mai recentă provocare Amazers, „Send a postcard” și m-am înscris pe loc. Poți trimite o scrisoare sau o carte poștală cuiva din comunitate dacă te înscrii. M-am băgat, am trimis deja vreo 4 cărți poștale și aștept adresa pentru o scrisoare.

Așa cum am spus și mai demult, îmi place să deschid cutia poștală și să găsesc, în locul unei facturi, un aviz poștal, o scrisoare sau o carte poștală.

Să scrii o scrisoare sau o carte poștală este unul din gesturile alea „vintage”, în care pui o parte din tine. Este un gest care necesită grijă și migală și care oprește timpul în loc, preț de câteva clipe. Și se cam pierde. În mare parte, din cauza poștașilor care uită să ți le lase în cutia poștală la timp și din cauza poștărițelor care, cu mici excepții, sunt cele mai ciufute forme de existență de pe la noi.

Dar nu-i nimic! Sunt un om frumos, vesel și mai presus de toate astea. Și-mi place să trimit cadouri și scrisori.

M-a inspirat inițiativa celor de pe Amazers. Și m-am gândit că aș putea scrie cititorilor mei. Așadar, dacă vrei o carte poștală de la mine, sau o scrisoare, dă-mi de știre. Îmi poți lăsa adresa la secțiunea de Contact. Eu voi confirma primirea adresei in maxim 24 de ore, iar apoi îți voi trimite scrisorica.

Ce zici? Te bagi?

One reply on “Scrisoare pentru tine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.