Categories
Corlicisime

Ce scriu alții

Am de ceva vreme cont pe Feedly, pentru că tot găsesc bloguri interesante de citit, dar nu vreau să mă abonez chiar la toate, ca să nu îmi aglomerez mailul. Azi am decis să împart cu voi câteva dintre articolele citite de mine. Azi vă arăt ce scriu alții, iar mie mi-e drag să citesc.

Adriana ne spune despre Oameni care te fac să crezi că ești greu de iubit. Dar nu ești. Ești cea mai iubibilă formă de viață din toaaată lumea!

Simona are o listă cu noutățile lunii, listă pe care se găsesc câteva titluri ce par să fie super interesante. De parcă nu am deja un teanc ce așteaptă citit. Ce-mi faci tu mie, Simona…

Radu, pe care nu l-am vizitat de ceva timp, a prezentat Istoria un pic altfel, și mi-am amintit de vremurile în care citeam articolele sale de cultură culinară până la ultimul și așteptam cu nerăbdare poze de pe papamond.

Cristian Florea ne invită să vedem unde lucrează.

Sorin povestește câte ceva din experiența lui ca donator, încurajându-și cititorii să-i urmeze exemplul. Are chiar și formularul ce trebuie completat la donare, ca să ușureze treaba celor ce vor să facă un bine.

Bineînțeles, astea sunt doar câteva favorite. Dacă ai citit în ultima vreme ceva ce crezi că s-ar putea să-mi placă, lasă un link, te rog. Poate descopăr ceva nou.

6 replies on “Ce scriu alții”

New people to follow 🙂 Si apropo, stiu ca e cam off-topic, dar te rog schimba culoare textului. Griul asta pe alb ma omoara, si sunt sigur ca nu e doar parerea mea 🙂

Gata Cristi, am modificat ceva la cald, o sa ma ocup mai in detaliu pe seara. Se pare că fostul font era gri. Mai rămâne să modific la extrasul acela de articol, cum apare pe pagina principală.

Oricând cu drag. Dacă dai o căutare la „sânge” la mine pe blog ai să vezi că sunt susținător înfocat al acestor obiceiuri.
Mi se pare frumos din partea ta să promovezi donarea, fiind un blogger atât de activ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.