Categories
Cartea de vineri Eveniment

Târgul de carte Kilipirim

Întrerupem programul obișnuit pentru o știre de ultimă oră (în sensul că abia am aflat): începând de mâine, Unirea Shopping Center, găzduiește ediția cu numărul XX a celui mai mare târg de carte cu discount, Kilipirim . Ultima zi a evenimentului este 1 Noiembrie.

Așadar, dependenți de cărți din toate colțurile țării, dacă aveți drum pe acolo, veți putea să dați faliment zilnic, între 10.00 şi 21.30, la etajul 2, Aripa Calarasi. Vor mai fi acolo colecționari cu produse de colecție, standuri cu obiecte de anticariat și multe alte chestii pe care abia aștept să cheltui bruma de bănuți rămasă din salariu.

Printre editurile ce vor putea fi întâlnite pe acolo, se numără Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All, cu reduceri de până la 90%.

A fost cineva la edițiile anterioare? Cam ce prețuri sunt? Eu, una, de obicei vânez reduceri pe Elefant (o să vă povestesc într-o bună zi ce și cum), reușind să cumpăr cel puțin o dată pe lună câte o carte (ok, mai multe…) la jumătate sau la un sfert de preț. Așa că planul este să mă duc la târg și să iau pulsul, să văd ce pot scoate mai ieftin față de prețurile cu care sunt obișnuită.

Sincer, vă spun, mă bate gândul să las cardul acasă. Nu de alta, dar trec printr-o perioadă de moarte clinică în ce privește cititul. Am acasă vreo 10 cărți care mă așteaptă, și încă vreo 5 titluri pe care-mi tot promit că le bag în seamă în aplicația Kindle. Am ce citi. Dar mi-e o teamă că o să mă înfing în cărțile alea mâine….

Ah, să nu uit: indiferent dacă mergi sau nu la târg, nu uita că am și eu cărți de dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.