Categories
Ce scriu alții

Ce scriu alții – 2

Deși nu am citit multe cărți în ultima vreme, am descoperit multe site-uri și bloguri interesante. Nu știu când și cum am dat de ele, dar am stat eu strâmb și-am judecat drept și am zis că ar fi păcat să nu dau mai departe. Unele dintre recomandările de azi sunt în engleză, am să menționez în paranteză când este cazul. Spor la citit!

Am găsit pe blogul lui Laurențiu un articol foarte fain despre optimizarea SEO. Spun „foarte fain” pentru că este ușor de înțeles, iar ideile sunt aplicabile dacă ai un bloguleț și ești nepriceput la d-astea.

Ariel ne îndeamnă să nu mai stăm cu năsucul în telefon pe stradă. Târziu, ma`friend…fac asta de multicel și mă enervez chiar și pe mine. Am reușit să reduc acest prost obicei în ultima vreme, dar și când mă mănâncă degetele….

DYI Bazaar ne învață 12 trucuri practice pentru a ține casa în ordine. Puțini dintre noi ( și când spun „noi” mă refer de fapt la „voi” căci nu este cazul meu) s-au învățat să fie ordonați de mici, să țină casa farmacie. Noi, restul, suntem oameni prieteni cu haosul. Și din nefericire pentru mine, haosul este prieten bun cu dezordinea. Mai ales când nu locuim cu mami și tati, iar seara, când ajungem acasă după serviciu, trebuie să ne facem chef de aranjat prin casă și gătit. Cred că nouă ni se adresează articolul și-i mulțumim Dianei.

De la Mădălina am aflat că Parcul IOR a împlinit 50 de ani.

Cariere Online propune 9 trucuri prin care să poți câștiga bani din obiceiuri proaste. Eu nu aș spune că se câștigă banii ăia, ci se economisesc. De pe la 7 încolo nu sunt chiar aplicabile dacă nu ai mașină, că probabil abonament la metrou ai deja. Iar dacă ai biclă, cred că o și folosești. Dacă nu, rușinică!

Pentru că de săptămâna trecută acțiunea filmului „Înapoi în viitor” are loc în trecut, cei de la Book Riot au făcut o listă cu 6 cărți cu sau despre călători în timp (en). Ocazie cu care mă iertați câteva secunde, cât să adaug pe lista mea de lecturi: „Soția călătorului…”

6 abilități nemuritoare (en) ne prezintă cei de la Undercover recruiter, referindu-se la acele calități, abilități ce trebuie exersate mereu, indiferent de nivelul nostru de experiență.

Cam atâtica pe săptămâna asta. Vă ajunge. Îmi puteți lăsa sugestii în comentarii. Vă pup! 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.