Categories
Ce scriu alții

Ce scriu alții – 3

Iată că am ajuns la săptămâna 3 de „Ce scriu alții”. Am văzut că vă duceți cu încredere spre ceea ce recomand, și am zis să îmi păstrez obiceiul.

Am încercat să mențin cât de cât ordinea cronologică a articolelor, dar nu prea mi-a ieșit, căci le salvez pe măsură ce dau de ele, și apoi le aduc în articol pe toate. De altfel, cred că mai importantă este ordinea logică. Să trecem la treabă, zic!

Alina face zilele astea 4 ani de blog, ocazie cu care a organizat ceva concurs pentru noi. Țin mult la Alina, căci ea mi-a dat curaj să donez sânge pentru prima dată, acum un an și ceva. Deși nu o citesc des, o păstrez în lista mea de bloguri și mai arunc un ochi (sau chiar 4) din când în când. La mulți ani blogul Alineeeei!

Sorin s-a fâțâit de la o rețea de telefonie mobilă la alta și s-a gândit să povestească. O experiență nu tocmai plăcută, după cum vă puteți imagina, dar din care a rămas cu ceva concluzii, care pot fi utile.

De la Cristi am aflat cum Campania Pay with Blood de la Untold Festival a primit două premii internaționale.

Despre Radu am mai povestit. Îi iubesc blogul din toată inima, pentru că are o latură de cultură generală culinară. Mi-e drag să citesc articolele alea, așa că vă recomand și azi unul, despre vin.

Tomata a citit Croitoreasa de la Dachau. Iar pe mine m-au mâncat degetele să dau click pe postare. Nu-mi repetați greșeala dragii mei, că o să dați iama în prima librărie, fizică sau online și o să ieșiți cu cartea aia în mână! Așa de frumos zice de ea.

Laura Caltea ne spune despre Diverta Used Books, un program prin care duci în librărie o carte pe care ai citit-o și de care nu mai ai nevoie și primești la schimb un voucher. Cartea pe care o duci va fi vândută cu o reducere maaare de tot cuiva care va bucura de ea mai departe. Cred că am drum zilele astea pe la Romană…

Am descoperit recent blogul Laurei și mă bucur că am făcut-o. Multe articole utile pe acolo. Vă propun să citiți tot la ea și despre Incubatorul de Condeie.

Despre un alt concurs, de dramaturgie de data asta, aflăm de la Simona. Se numește Teatrart și se adresează tinerilor de 14-18 ani. Detalii în articol.

Echipa de la Romanian Copywriter ne vorbește despre cum putem crea conținut viral. Dacă ești blogger, știi ce zic ei pe acolo, nu au reinventat pâinea prăjită oamenii. Însă redau în 6 puncte chestii la care să fii mai cu băgare de seamă și de care merită să îți amintești din când în când.

Cei de la Cariere online ne povestesc despre Angajatori de Top, varianta virtuală. Tot la ei am citit un articol super interesant despre cum ne ia 20 de ore să învățăm ceva nou.

Undercover Recruiter te învață să folosești Social Media pentru a modela brandul personal (EN).

Și gata, că iar mă întind și tare mi-e că am să sfârșesc arătându-vă tot ce am citit zilele astea. Sper să vă placă recomandările. Aștept păreri.

Share

One reply on “Ce scriu alții – 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.