Categories
Eveniment

Future of Media 2015 are loc pe 26 Noiembrie

A treia ediție Future of Media are loc anul acesta pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel. Iar eu voi fi acolo ca blogger acreditat, pentru al doilea an consecutiv. Dacă lucrați în Social Media sau dacă sunteți pasionați de domeniu, trebuie să veniți și voi. Eu aș veni în locul vostru, chiar dacă nu am mai fost la astfel de evenimente până acum, chiar dacă aș crede că nu știu pe nimeni pe acolo. Mă cunoști, deci mă știi. Încrie-te!

Dacă ești blogger, participarea ta la eveniment este gratuită. Trebuie să te înscrii aici, înainte de 17 noiembrie.

fom

Vor fi acolo specialiști din domeniu, care vor dezbate evoluția industriei și efectul ei asupra vieții de zi cu zi, prin intermediu tehnologiilor în continuă dezvoltare și al platformelor mobile.

Vei afla cum poți evolua în domeniul în care activezi folosind Social Media drept unealtă. De altfel, numindu-se „Future of Media”, cei prezenți vor încerca, desigur, să anticipeze felul în care mijloacele media vor influența jurnalismul, comunicarea și mediul mobile.

Programul nu este încă pus la punct, căci se vrea implicarea participanților. Organizatorii vor să știe de la noi, viitorii participanți, pe cine am vrea să vedem și să ascultăm acolo, cam ce teme ne interesează. Așa că poți propune chiar tu, cel care va fi în sală, vorbitori sau teme pentru eveniment.

Cel mai frumos este însă faptul că vei avea ocazia să vorbești cu toți acești specialiști, vei putea să ceri sfaturi, să înveți de la ei. Și vei cunoaște o mulțime de oameni faini printre participanți, căci participanții vin din toate colțurile țării.

One reply on “Future of Media 2015 are loc pe 26 Noiembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.