Categories
Cartea de vineri Eveniment

Lansare La Limită – Diana Farca

Invitatie lansare La limitãLa Limită, cartea Dianei Farca, are lansarea oficială în București pe 26 noiembrie. Suntem așteptați la ceainăria Green Hours, începând cu 18:30.

Mai multe despre carte ne spune chiar Diana:

La limită e primul meu roman de ficțiune, care surprinde lucrurile fără de care oamenii nu pot trăi și lucrurile cu care aceștia nu pot trăi. Textul reprezintă o călătorie fascinantă în viețile celor puși față în față cu abandonul, care înlocuiesc suferința cu acceptarea. Am scris cartea departe de acasă, în Suedia. Gerul năprasnic și distanța de oamenii iubiți te inspiră. Scrisul mi-a fost terapeut. Nu mă pierdusem, însă m-am regăsit printre rânduri. Sper ca romanul să vă ajute să vă redefiniți limitele!

Eu am avut plăcerea de a citi acest roman și cred că este unul foarte bun pentru un debut. Abia aștept următoarea carte a Dianei. De altfel, mi-am dat seama că nu prea citesc autori români, și mi-am promis să îndrept acest neajuns.

Joi voi fi, desigur, la Future of Media, dar sper din suflet să ajung și la această lansare. Am deja cartea cu autograf cu tot, dar tare aș vrea să mai iau un volum, să-l dau cuiva drag. Și aș mai vrea să fiu acolo să o susțin pe Diana, căci din conversațiile noastre online pare o fată foarte finuță, cu bun simț și mi-ar face foarte mare plăcere să o cunosc personal.

În plus, nu am mai fost niciodată la o lansare de carte și tare-s curioasă.

Ce ziceți, ne vedem pe acolo?

One reply on “Lansare La Limită – Diana Farca”

[…] am reușit, în sfârșit, să duc la capăt această idee, care nu-mi dă pace de când am fost la lansarea din București. Am fost într-o mare pană de idei timp de vreo lună, până când o colegă de la serviciu a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.