Categories
Ce scriu alții

Ce scriu alții – 4

ce-scriu-altiiCum nu am mai făcut un articol cu ce scriu alții de nu mai țin minte când, mi-am spus că ar cam fi timpul să reiau obiceiul. Așa că mi-am verificat frumușel contul de Feedly și am ales cele ce urmează. Unele articole sunt mai vechi, mai de la începutul lui decembrie, dar m-am gândit că poate vă sunt utile.

Cei de la Romanian Copywriter ne spun Ce ne pregătește Social Media în 2016. Tot la ei am găsit o pagină cu resurse. I-am mai vizitat de zeci de ori, nu știu cum de nu v-am dat asta mai devreme.

Pe Unercover Recruiter am găsit sfaturi pentru un Elevator Pitch perfect (EN). Cred că sfaturile pot fi folosite foarte bine și de bloggeri, la diferite evenimente, unde vrei să te prezinți tuturor, să te țină minte. Dar, dacă ești Moi și stai prost cu structura discursului, o iei la vale. Un alt articol super-interesant mi s-a părut cel despre Influența reputației tale din online asupra carierei (EN). Și mi-a mai plăcut articolul cu 10 hotărâri de început de an pentru carieră (EN).

Pe Cariere Online am găsit așa: 5 moduri prin care să te motivezi să muncești mai mult. Sfaturile sunt bune și pentru acasă, dacă vrei să dai cu mătura mai des spre exmplu, să citești mai mult sau să te apuci de sală, să zicem. Am mai aflat că Rieu va concerta la noi și în 2016. Bilete am găsit aici.

Sorin cel mereu prezent în rubricuță ne povestește ce și cum cu tatuajul. Și mă bucur că a decis să scrie despre asta, că și eu tot din liceu vreau să fac pasul ăsta și am tot stat, să mă asigur că nu e un moft.

De pe blogul Laurei Caltea am aflat de câteva cluburi de lectură. Diana a lansat o provocare foarte creativă, la care am de gând să răspund cât de curând. EmM are un concurs de creativitate pe al său blog. Și, că veni vorba de concursuri, au și fetele din Literatura pe tocuri unul.

Jos aveți lista evenimentelor de la Librăria Cișmigiu. Dați repejor mail, că se duc locurile ca pâinea caldă, atât vă spun!

12469616_1049669121720786_4514708992146380342_o

Și cam atât că mă întind. Dacă ați citit articole care credeți că ar fi utile, nu țineți numai pentru voi, da? Lăsați-mi și mie un pui de link, ceva, „icișa” să vadă și ochii mei!

Share

4 replies on “Ce scriu alții – 4”

Hehe. Chiar am verificat si celelalte articole fiindca nu mai stiam in cate am aparut :)) Mersi mult! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published.