Categories
Ce scriu alții

Ce scriu alții – 5

ce-scriu-altiiCe scriu alții ajunge azi la „ediția” cu numărul 5. Față de data trecută, sunt mai mulți bloggeri, dacă nu mă înșel și mai puține articole despre recrutare și social media.

De la Cristian am aflat că dacă ești blogger poți participa gratuit la SkyRun.

Raluca are un concurs Teatru la Cinema, poate vreți să îi faceți o vizită să vedeți despre ce este vorba.

Kathy ne vorbește despre #Twitter10k .

DIY Bazaar ne prezintă, pe scurt, tendințele în machiaj în 2016. Am fost foarte fericită să aflu că intră în tendințe conturul în linii groase. Mie îmi ieșea de la sine, după câteva încercări de a-mi contura ochișorii simetric.

Pe Undercover Recruiter am găsit:

Pentru cei interesați, am găsit câteva sfaturi pentru public speaking . Eu, una, mi-am propus la începutul anului să merg la seminarii pe tema asta, căci mi se par foarte utile. Aș vrea să încep mai din vară, ca să apuc să strâng niște bănuți pe care să îi investesc în asemenea activități. Fundația Calea Victoriei organizează niște ateliere foarte faine, dacă sunteți și voi interesați, la prețuri foarte OK. Incubatorul este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, aproape gratis. Participarea este pe bază de donație iar temele atelierelor sunt foarte diverse, iar participanții simpatici.

Blogul SilkWeb ne învață cum să ne asigurăm că oamenii ne citesc mailurile. Dacă aveți blog și trimiteți newslettere, s-ar putea să găsiți articolul util, mai ales că vine la pachet cu un e-book ce detaliază tema.

Cam atât am adunat săptămâna asta. Sper să vă fie utile informațiile. Dacă ați găsit ceva interesant în ultima vreme, lăsați-mi și mie un link, OK? Vă pup și vă urez un sfârșit de săptămână relaxant.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *