Categories
Corlicisime

Cerceii cu pietre semiprețioase – o nouă provocare pentru stilul meu

Faptul că-mi plac bijuteriile de argint și cele lucrate manual nu este un secret pentru nimeni (sper). În general, cumpăr sau primesc asemenea accesorii și uit să le port. Dar cum anul acesta mi-am propus să am mai multă grijă de mine și așadar de aspectul meu, asta o să se schimbe.

Mi-am ales deja niște pantofiori, negri, clasici și cu toc mic. O să mai am nevoie și de o pereche de bascheți drăguți, căci de cei vechi s-a cam ales praful. Am dat o raită prin mall și am pus ochii pe niște cămăși înflorate, foarte feminine și elegante. Am văzut chiar și câteva rochițe drăguțe, genul care merg cam la orice nație de încălțări. Nu de alta, dar chiar și elegantă, eu sunt eu, trebuie să fiu comodă ca să nu arăt ridicol.

Mai trebuie să mă uit după niște pantaloni versatili, dar nu este mare grabă, căci mă descurc deocamdată cu ceea ce am. În materie de haine, prioritatea sunt pantofii și cămășuțele.

Și mai trebuie, bineînțeles, să lucrez la accesorii. De pus la gât am un lănțișor cu cheie la care nu o să renunț prea curând, așa că nu-mi iau nimic nou deocamdată. După brățări nu mă dau în vânt. Am încheieturile așa subțirele, că greu găsesc ceva care să fie pe gustul meu și pe măsura mea în același timp.

Așa că am să aleg, probabil, o pereche de cercei cu pietre semiprețioase. Îmi plac foarte, foarte mult cei din imaginea de sus. De obicei mă feresc de modele cu pietricele atașate pentru că mi-e teamă ca nu cumva să se desprindă ornamentele alea. Dar, cum îi cumpăr să-i port doar la evenimente, la teatru, din când în când la birou să mă „simt” elegantă, mă gândesc că nu vor avea când să se desprindă. Pentru purtat zi de zi îmi plac foarte tare modelele din imaginea de mai jos. O să fie greu să decid cu ce să încep, căci mi-e greu să decid dacă să-mi iau prima dată perechea de sus ori două, trei modele dintre cele micuțe. Sunt toate așa frumoase…așa finuțe…

Bineînțeles, eu acum visez…urmează să-mi respect „promisiunile” făcute abia la începutul lunii viitoare, la salariu. Până atunci, nu știu dacă mă sperie mai tare suma pe care mă pregătesc să o investesc în toate astea sau faptul că, pentru prima dată în viață, stau să mă decid ce să aleg dintre mai multe perechi de cercei. De obicei iau și gata. Punct ochit, punct lovit. Mă schimb…

cercei

Sursa imagini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *