Categories
Corlicisime

Postmodern Jukebox în România

Despre cum am aflat de Postmodern Jukebox nu aș ști să vă spun. Știu doar că în clipa în care i-am ascultat prima dată, gândul mi-a fugit imediat la Godot Cafe Teatru. Și mă gândeam că probabil i-am mai auzit, căci acolo se ascultă genul ăsta de muzică. În ultimele zile, am „inspectat” contul de YouTube. Și mi-a plăcut foarte tare ce am găsit. De la orchestră și vocile interpreților până la hainele, machiajul și coafurile lor, totul are un aer vintage, care te transportă înapoi în timp. Te aștepți să ridici ochii și să vezi în jur pălării cochete și rochii cu franjuri.

Trupa a fost înființată de Scott Bradlee, muzician și compozitor american, în 2013. Coverul trupei după piesa lui Miley Cyrus, „We can`t stop”, a devenit viral la scurt timp după lansarea pe YouTube și așa a început povestea celor mai bine de 100 de hituri pop ce au fost reinterpretate.  Luna trecută, canalul Postmodern Jukebox a ajuns la peste  1, 5 milioane de abonați pe YouTube și a avut peste 313 milioane de vizualizări. Sper să ajungă la 400 cât de curând. Sunt talentați cu toții și merită.

Pe 29 mai 2016, Posmodern Jukebox cântă la Sala Palatului, aflându-se pentru prima dată în România. Am aruncat o privire peste prețuri și mi se par chiar OK. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Pentru că eu, una, i-am descoperit recent, încă nu am un cover preferat. De fapt, nici nu cred că le-am ascultat pe toate. Daaaar, mai jos sunt cele care mi-au plăcut în mod deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.