Categories
Corlicisime

Vineri sunt la SMS – Social Media Summit 2016 – Ne vedem?

alucianna.ro-SMSNu îmi vine să cred cât de repede trece timpul! Parcă ieri vă invitam să vă înscrieți alături de mine la Social Media Summit! S-au scurs deja 10 zile! Cum vă spuneam, evenimentul va avea loc la Hotel Crowne Plaza București.

Vor fi 3 sesiuni, după cum urmează:

10:00 – 12:00 SESIUNEA 1 – SOCIAL MEDIA, NIVELUL URMATOR

12:30 – 14:00 SESIUNEA 2 – CAMPIONII SOCIAL MEDIA DIN ROMANIA

14:30 – 16:00 SESIUNEA 3 – STRATEGII CASTIGATOARE IN SOCIAL MEDIA

Vorbitorii vor fi mulți iar pe unii i-am mai auzit la conferințe de acest gen: Chef Foa, Virginia Otel, Mugur Patrascu, Catalin Nastasoiu, Cristi China Birta, Marta Ușurelu. Am avut de învățat de la ei, așa că și de data aceasta am să mă prezint cu așteptări mari, căci știu că vorbitorii se vor ridica la înălțimea lor. Vor mai fi acolo Nicolai Tand, Virgil Ianțu, Tudor Giurgiu și Radu Batrinu. Pe ei nu i-am întâlnit până acum, dar abia aștept să-i ascult. Detalii despre vorbitori aici.

Aștept de la ei noutăți și informații care să-mi folosească atât pentru blog cât și pentru dezvoltarea mea personală. De obicei, la asemenea evenimente, învăț lucruri foarte folositoare pentru partea de branding personal. Felul în care moderatorii și vorvitorii structurează  discursurile, interacțiunea cu publicul sau reacțiile la critici, feedback negativ sau întrebări menite să-i încurce sunt lucruri din care am de învățat. Asta dincolo de prezentările în sine.

Am lăsat la urmă ce este mai plăcut, marele motiv pentru care ador să merg la asemenea evenimente: bloggerii. Blogoltenii și-au anunțat deja prezența, cu Daniel Botea în frunte. Kathy, fără de care aproape nu merg la evenimente. Cristia Cornea, pe care am să o cunosc în sfârșit. Daniela Pișcoțica, din fericire bucureșteancă de acum, ceea ce înseamnă că am să o văd mai des. Emil, cel cu nenumărate bloguri. Ianolia, care ajunge tot mai des în București, iar la cât de rar o văd, nu vă pot spune cât mă bucur!

Nu mă apuc de acum să înșir pe toată lumea, că nu-mi ajunge articolul. Sunt foarte mulți cei pe care am să-i văd sau revăd. Sunt foarte, foarte entuziasmată. Abia aștept să vă povestesc, dar din păcate nu cred că voi scrie în timpul conferințelor. Așa că ne vedem sâmbătă cu detalii despre ce  a fost acolo. Pozele și detaliile ocazionale vor fi transmise „live” pe pagina de Facebook a blogului. Așadar, dacă nu ne cunoaștem, vei fi acolo și vrei să ne salutăm, sunt scundă, tunsă scurt și port ochelari cu rame roșii. 🙂

2 replies on “Vineri sunt la SMS – Social Media Summit 2016 – Ne vedem?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.