Categories
Corlicisime

Particip la Spring SuperBlog 2016

Spring SuperBlog este o competiție de blogging la care nu am mai participat de ani buni. Și m-am gândit că ar cam fi cazul să revin, pentru că organizatorii, participanții și sponsorii sunt oameni tare faini și-mi este dor de ei.

Planul este să particip la cât mai multe probe, dar nu cred că voi avea timp chiar de toate. Până la sfârșitul acestei luni se fac înscrierile, începând ca marți, 1 martie, să apară prima probă din Spring SuperBlog 2016. La ora la care scriu acest articol există deja 23 de înscriși, unii dintre ei bloggeri pe care-i urmăresc și eu. Competiția va dura până la 11 aprilie 2016, deci va fi cu vreo săptămână și ceva mai lungă decât celelalte. Dar nu mă descurajează atâta lucru. Dimpotrivă, vor fi mai multe probe dintre care să aleg.

Am aruncat o privire peste sponsori și parteneri și se anuntă premii intesante. Aștept să-i văd în acțiune, la gândit probe. Sper să am parte de provocări cât mai creative, care să-mi testeze imaginația și care să mă facă să explorez subiecte noi pentru mine. Așa arată, zic eu, proba ideală: trebuie să mă facă să explorez domenii necunoscute și să mă pună să mă documentez despre un domeniu și apoi despre un produs.

Oricum, cred că organizatorii și sponsorii vor intra în competiție cu temele bine făcute și ne vor surprinde în mod plăcut. Eu, una, am să aștept cuminte, dar nerăbdătoare, printre probe, petrecerea de la final. Nu de alta, dar SuperBloggerii chiar știu să se distreze. Nu am mai dansat de foarte mult timp cu ei, cum spuneam mai devreme. Chiar îmi este dor să-i văd pe unii și să-i cunosc pe alții. Mi-e dor și de interacțiunea cu ei, de schimburile de impresii despre note și probe, de așteptarea notelor.

Așadar, să înceapă „efcinciuiala*”.

*efcinciuială – proces care implică apăsarea repetată a tastei F5 în așteptarea notelor. 🙂

6 replies on “Particip la Spring SuperBlog 2016”

Bine ai revenit in SuperBlog, Luciana!
Ne bucuram sa te avem din nou alaturi si abia asteptam sa iti citim articolele in competitie si, desigur, sa dansam la final 🙂 Multumim pentru participare si iti dorim succes!

P.S. La 1 martie incepe competitia, dar inscrierile continua pe toata durata acesteia. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.