Categories
Mă inspiră

Susțin campania #cei1024

Despre campania #cei1024 am aflat de pe Facebook. Sunt mare susținător al donării de sânge și încurajez cu toată inima donatorii. Așa că vă dați seama cât de tare m-am bucurat că există o asemenea inițiativă.

#cei1024 este o campanie lansată de echipa Zitec, după ce, în ultimii 2 ani, membrii echipei au donat 70.65l de sânge în 6 sesiuni de donare organizate la birou, cu ajutorul echipei mobile de la Centrul de Transfuzie Bucureşti. sursacei1024

Dacă ți-e aiurea să stai câteva ore pe coridoare așteptând să-ți vină rândul la donat, acum vei fi alături de echipa ta și vei putea aștepta la birou sau la o cafea. Nu știu voi cum sunteți, însă mie îmi va fi mai bine așa. În plus, mulți dintre noi, ajung mai ușor la muncă decât la donare, din punctul de vedere al mijloacelor de transport.

Ceea ce mă bucură cel mai tare este că putem dona alături de colegi, oamenii alături de care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Dacă ne e teamă de ace sau nu ne place să vedem sânge, se va găsi cineva care să ne țină de mână. Nu-mi pot imagina ce altceva poate lega mai tare doi oameni.

Dacă faci parte dintr-o echipă ce dorește să ia parte la proiect, ai pe site-ul #cei1024 toate detaliile necesare. Nu ezita să folosești formularul de contact pentru lămuriri. Eu, una, am propus ideea colegilor și a fost primită cu brațele deschise. La începutul lunii viitoare o voi prezenta oficial. Iar apoi vor trebui să aibă răbdare sărăcuții, căci eu și încă doi „adepți” putem dona abia după 19 aprilie, pentru că am mai făcut asta la sfârșitul lui ianuarie. Oricum, sunt foarte mândră de ei pentru că vor face asta.

Sunt mândră și de Centrul de Transfuzii, care se implică și vine astfel în întâmpinarea donatorilor, cu toate resursele necesare. Sunt vieți în joc aici și mi se pare o dovadă de respect față de acest gest să facă tot posibilul pentru a ne ușura treaba.

Felicitări și echipei Zitec, pentru exemplul pe care îl dau și pentru faptul că îndeamnă oamenii să facă bine arătând că au făcut ei primul pas.

One reply on “Susțin campania #cei1024”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *