Categories
Corlicisime

Ce scriu alții – 7

A trecut ceva timp de la ultimul articol despre ce scriu alții, nu? Ei bine, a venit timpul. Niciodată nu am știut cum să încep chestiile astea. Așa că trec direct la treabă.

Ecaterina s-a mutat în casă virtuală nouă. Finally! La mulți ani și la mulți unici dragă. Save the date. Este amuzant să ai data de naștere a blogului. Și Emil are blog nou, teatral cum ar spune el. I-am făcut cadou o postare despre Flori pentru Algernon.

ce-scriu-altiiMădălina ne spune ce vedem la cinema în aprilie și mai. Aruncați un ochi, sunt unele filme faine.

Ioana Radu și Cristiana ne spun ce se poartă vara asta în materie de costume de baie. Voi țineți cont de trenduri când vine vorba de asta? Eu nu, dar ca orice fată, îmi place să știu ce și cum. Amy ne dă sfaturi pentru îngrijirea părului roșcat.

Roxana ne spune ce să facem când nu putem dormi. Tot ea ne recomandă 3 măști pentru 3 tipuri de ten. Util, util!

La Chinezu am găsit Infograficul spălării pe creier.

Despre bullying în România citim pe Cariere Online. Tot ei vorbesc despre 5 tipuri de gândire care te îndreaptă spre succes și despre creativitate în școli.

Pe Digital Synopsys am găsit câteva citate despre creativitate și premii. Tot la ei am găsit un infografic despre menținerea creativității. Theconversation.com ne spune despre cum a schimbat Twitter lumea.

De la Silkweb am aflat că Google anunță un nou algoritm de căutare. Pe SocialWeb am găsit un articol cu 80 de filme documentare. 80!!!

Și gata pentru azi, că până terminați de citit totul, scriu alt articol.

9 replies on “Ce scriu alții – 7”

Leave a Reply

Your email address will not be published.